Original topic:

M51 android 11

(Topic created on: 03-27-2021 03:25 PM)
1075 Views
DearM51
Active Level 6
Options
Galaxy M

M51 cihazını boşuna para bayılmışım m21 m31 aldı hatta 2019 model a50 bile aldı m51 almadı samsung veya moderatör her kimse niye böyle davranıyorsunuz m51 suçu ne suçu tüm dünya aldı bide listeden kaldırılması gıcığıma gitti oyun oynamayın verin şu güncellemeyi lütfen sesimizi duyuralım m51 kullanıcıları böyle olmaz bu

image

Şu ekranı göreceğime sevgilim aldatsın daha iyi
Resolved!
26 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
M51 cihazına şuan güncelleme gelmemesi sorunu cihazdaki yazılım güncellemsi sorunlu ve sorun düzelten güncelleme yayınlandı yakında yayıanlncak bekleyin planlanan tarihi
rasit
Active Level 8
Galaxy M
M51 üç aylık güncelleme programında listeye bak istersen
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
M51 zaten 3 aylık güncelleme programında ben 2 sene sonra dedim m51 güncelleme almazken A50 cihazı 3 aylık güncellemede devam edecek
DearM51
Active Level 6
Galaxy M
2 sene sonra a50de kalmaz m51de fazla büyütmeyin m51 android 11 alsın dedim kavga çıkmasın boştan yere
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Dediğim gibi sorun düzelten güncelleme yayınlandı avrupada yakında türkiyede sorunsuz olan güncelleme yayınlanacaktır
rasit
Active Level 8
Galaxy M
2 sene sonra 1 sene de güvenlik bguncellemsi alacak herneyse gelelim one ui core versiyonuna core versiyonu daha iyi neden çünkü teli gereksiz yere yoracak seyler yok daha saf bir arayüz ve bu oyun performansında çok etki ediyor ve ayrıca a50 çıkalı 1 seneden fazla oldu bunu da hatırla lütfen ve ayrıca a71 ile m51 antutu skoruna bir bakar mısın a71 in düşük sonuç almasının sebebi normal one ui arayüzünün telefonu gereksiz yere yormasi yoksa 730 ve 730g arasında neredeyse hiçbir **bleep** yok
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba RemziM51,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Galaxy M51 cihazlarımız için yeni yazılımın, an itibariyle 15 Mart 2021 - 15 Nisan 2021 tarihleri arasında sunulması planlanmaktadır. Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.

MOD