cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M51 Kullanıcı yorumları ve UI Core

(Topic created on: 10-13-2020 10:14 AM)
1558 Views
Tegin
Active Level 2
Options
Galaxy M

M51 telefon kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilir mi? İşlemci üzüyor mu? Isınıyor mu ? Yavaş mı ? Performansı nasıl? 

Ve eklemek istediğim edge ekranı ekran kaydı bir de güvenli klasör samsungu seçme sebebim. M51 de bunlar yok deniyor acaba gelir mi?
14 Comments
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kesinlikle a71 almanı tavsiye ederim Çünkü pişman olursun 7000 Mah bataryasına da güvenme eski tip lityum polimer batarya
0 Likes
Tegin
Active Level 2
Galaxy M
doğru söylüyorsun. elimde a51 var şuan, arızalarından bıktım telefonun. Sürekli hata. Yeni alırsam yine samsung düşünüyorum. değişim kampanyasında a70 var a51 yok o da ayrı bi sinir bozucu olay. Bunu elimden çıkarırsam a71 e bakayım.
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy M
önceden a51 en az yazılım sorunu olan cihazlardan biriydi şimdi yazılım sorununda a71 cihazını geçti **bleep** attı
0 Likes
Tegin
Active Level 2
Galaxy M
sadece yazılım olduğunu düşünmüyorum. işlemciyi biraz kullandığı zaman telefon kapanıyor, artık uygulama yükleyemiyorum veya video oynatamıyorum. hata raporu gönderdim videosunu çektim halen dönecekler. kesinlikle işlemcileri sorunlu. çok ısınıyor. o yüzden exynos tercih etmeyin mümkün olduğunca.
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy M
hm haklısın
0 Likes