cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M51 Always on display sorunu

(Topic created on: 07-07-2023 01:13 PM)
251 Views
turkm
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Always on display saat türünü değiştirmeme rağmen ekranı kilitlediğimde eskisi gözüküyor. Çözümünü bilen var mı

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy M
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz. Yetkili kişiler size yardımcı olacaklardır.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

View solution in context

0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy M

önce bi always on kapat, 

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster >alway on display> Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygula dostum. 

olmazsa Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Telefonu yeniden başlat, olmadı  cihazın güncel mi kontrol et dostum 

güncelse  istersen uzaktan erişimi talep edebilirsin. 

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Solution
Galaxy M
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz. Yetkili kişiler size yardımcı olacaklardır.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy M

önce bi always on kapat, 

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster >alway on display> Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygula dostum. 

olmazsa Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Telefonu yeniden başlat, olmadı  cihazın güncel mi kontrol et dostum 

güncelse  istersen uzaktan erişimi talep edebilirsin. 

0 Likes