- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Always on display saat türünü değiştirmeme rağmen ekranı kilitlediğimde eskisi gözüküyor. Çözümünü bilen var mı
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-07-2023 06:21 PM in
Galaxy Mhttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-07-2023 06:47 PM in
Galaxy Mönce bi always on kapat,
Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta > Sistem Uygulamalarını Göster >alway on display> Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygula dostum.
olmazsa Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Telefonu yeniden başlat, olmadı cihazın güncel mi kontrol et dostum
güncelse istersen uzaktan erişimi talep edebilirsin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-07-2023 06:21 PM in
Galaxy Mhttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-07-2023 06:47 PM in
Galaxy Mönce bi always on kapat,
Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta > Sistem Uygulamalarını Göster >alway on display> Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygula dostum.
olmazsa Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Telefonu yeniden başlat, olmadı cihazın güncel mi kontrol et dostum
güncelse istersen uzaktan erişimi talep edebilirsin.