cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M31 selfie kamera

(Topic created on: 10-24-2022 07:04 PM)
254 Views
bysrdr
Active Level 3
Options
Galaxy M

Yakın olduğum için ben hep net çıkıyom arkamdakiler bulanık...bu özelliği bı turlu çözemedim...herkesi net yapmak istiyorum... yardımlarınızi bekliyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba bysrdr,

Konu ile ilgili olarak "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Durumun devamı halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Portre modunu kullanıyor olabilir misiniz?
bysrdr
Active Level 3
Galaxy M
Yok yok kullanmıyorum...ama hiç bir zaman netlik bulamadım selfie de büyük problem...net olması lazım istersen ben bulanıklastirmaliyim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Maalesef bunun bir çözümü yoktur cihazının ön kamerasında sabit odak mevcut, sadece belli bir mesafeye kadar net çekecektir aksi taktirde bulanık

Üzgünüm yapıcak hiçbir şey yok 🥲
bysrdr
Active Level 3
Galaxy M
Bu durum beni üzdü...arka kamera da da çekerken ekranın kenar bölümleri net görünmüyo.aynı muhabbetten dolayı mı acaba
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Yok o durum farklıdır muhtemelen yazılımı iyi yapılmamış
ön kamerada odak olsaydı bahsettiğin sorun olmazdı
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Benim babamda m31 var ve gayet güzel çekiyor fotoğraf
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba bysrdr,

Konu ile ilgili olarak "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Durumun devamı halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes