cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M31 arama kaydetme sorunu acil çözüm

(Topic created on: 03-29-2021 12:34 AM)
1841 Views
offfffffyaaaaa
Beginner Level 3
Options
Galaxy M
Arama kaydedici olmuyor ayarlara giriyorum olmuyor play storeden arama kaydedici yüklüyorum ses yok acil çozum lazim ya lutfennn

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba offfffffyaaaaa,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Google’ın güvenlik politikası ve yerel yasalarına dayanarak, Samsung üçüncü taraf Arama kaydedici (ACR) uygulamaları aracılığıyla arama kaydını engellemiştir. Bazı 3. taraf uygulama geliştiricileri, aramalar sırasında her sesi kaydetme ve uygulama için bir yol bulmuşlardır. Bu uygulamalar daha önceki Samsung cihazları üzerinde çalışıyorken, gelişmiş çağrı kayıt çözümleri sayesinde engellenmiştir.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy M
Arama ses kayıt programlari ile kayıt oluşturmak suçtur.bu konuda forum size yardımcı olmaz diye düşünüyorum
0 Likes
offfffffyaaaaa
Beginner Level 3
Galaxy M
Tamamda lazım ne yapayım nie o zamn yurtdısındaki m31 var
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy M
Yurt dışı cihazda varmı yokmu bilemem
Yinede yardımcı olacak birisi belki çıkar
Konuyu sabah açacaktın millet uyuyor
Sabah konu yoruma kapanır
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba offfffffyaaaaa,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Google’ın güvenlik politikası ve yerel yasalarına dayanarak, Samsung üçüncü taraf Arama kaydedici (ACR) uygulamaları aracılığıyla arama kaydını engellemiştir. Bazı 3. taraf uygulama geliştiricileri, aramalar sırasında her sesi kaydetme ve uygulama için bir yol bulmuşlardır. Bu uygulamalar daha önceki Samsung cihazları üzerinde çalışıyorken, gelişmiş çağrı kayıt çözümleri sayesinde engellenmiştir.

Teşekkürler.
MOD