cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M31 şarj sorunu

(Topic created on: 01-29-2021 12:53 AM)
3664 Views
Members_jQZ1VNI
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

6 ay önce samsung m31 aldım. Bataryayı dikkatli kullanıyorum. Mesela dolunca daha şarjda bırakmıyorum çok fazla bataryayı düşürmüyorum en geç %25 te iken şarja takıyorum ama çok hızlı şarj yiyor sanki 3000mAh lık bi telefon kullanıyorum.

15 dakika COD Mobile %6 %7 yiyor

10 dakika İnstagram %8 yiyor 

You tube de inceleme yapanlar çok olumlu konuşuyor ama benim bataryam çok kötü. Var mı bunun bir çözümü?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Members_jQZ1VNI,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
37YearS10Plus
Active Level 8
Galaxy M
6 aylık bir zaman diliminde bataryanın daha performanslı olması gerek oturması gerek ama sizde çok ters bir durum olmuş.Members programından batarya sağlığı iyi ise ya da kotu ise yinede bir servise baktırmak iyi olur.Hazir garantisi varken.
0 Likes
A21sss
Active Level 10
Galaxy M
YouTube arka planda uyku moduna alin bu kullanmadanizda sarj bitirecek size en güzel önerim 100 yapın sabah pil göstergesinde uygulamaları takip edin siz acmadiniz uygulamalar sarj yiyor mi bunu araştırın ve onları uyku moduna alin güç modunda kullanmayın ancak güç tasarrufunu 30 larda açın zorda kalmadıkça gereksiz güç tasarrufu gece işiniz yok ise sarj 50 de felan bırakın telefonu kapatın 1 hafta oyunları az oynayın 100 de 19 20 arasi en sağlıklı sarj sürecidir 18 19 20 den aşağı düşürmeyin 100 olunca çekin ekran panel ışığını stabil yani ne çok ne az ortada kullanin ise yaramaz ise güncelleme bekleyin yada garanti gönderin umarım faydalı olur
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Members_jQZ1VNI,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes