cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M23 5G | Kasma sorunları

(Topic created on: 04-21-2025 01:53 AM)
97 Views
Emre2236
Active Level 7
Options
Galaxy M

M23 5G aşırı takılıyor galeri de video izlerken ses geliyor video yerinde kalıyor ve arka planda 2 uygulama sonrasını açmıyor. Genel olarak M23 model cihazlar kasıyormu?

6 Comments
Atakan63
Active Level 8
Galaxy M
2.2 ghz den bahsediyoruz 2022 de çıkmış cihaz yeni aslında tamam ama 2.2 ghz hakikaten düşük bence işlemciden kaynaklı gibi görünüyor kullandıkça zaten gücü düşer bu normaldir Hani hafızan fazla dolu ise biraz boşalt ram plus varsa onu ana ram 4 yazıyo 2falan yap biraz hızlanır ama bence biraz daha güçlü bi telefona geçmeni tavsiye ederim.
(Andiroit bir telefon için 4 ram az en az 6ram lazım ve ghz den bence minimum 2.5 ghz üstü lazım sana en azından ortalama bi değer söylim yeni telefon düşünürsen)
Emre2236
Active Level 7
Galaxy M
Cihazı geçenler de sıfırladım 1 2 gün sonra yine çökmeye başladı. 2014 A5 bile bu kadar takılmıyor😂
Atakan63
Active Level 8
Galaxy M
Bence sorun M serisi A serisi genshın impact bile 60fps alıyordum yana yana a51 de valla 2.3ghz vardı valla bana iyi dayandı ekranı yaktım full parlaklık kullanırdım herşeyi beyaz temada kullanırdım zorlamadığım an yok en son fan taktım telefona oda kurtarmadı işlemci öyle yavaşladı ki anlatamam pil de uyarı verince a kesmeyecek anlaşıldı dedim s24 fe aldım bakalım bu nekadar dayancak şimdiden 50/55 derece oluyo fanla 50 ve altında tutuyorum hadi hayırlısı.
Emre2236
Active Level 7
Galaxy M
M serisi baştan aşağı sorunlu benim de eski cihazım A51 her şeyi ile dört dörtlük bir cihaz
0 Likes
Atakan63
Active Level 8
Galaxy M
Valla a51 güzeldi de 2şikayetim var 1çok ince idi fanı takmak için Kılıfı kesip aya çekmak zorunda kaldım bide kılıfsız kullanamayacak kadar ince idi ama şuan s24 fe elimi ağrıttığı için değerini anlayamamışım. (M serisini hiç deneme fırsatım olmadı çünkü satan yer bulmak m serisinde çok zor çoğunlukla İnternetten alınmalık olduğu için sadece bi arkda vardı bi modeli oda yani eh işte bişi idi)
Emre2236
Active Level 7
Galaxy M
Evet çok ince ama güzel duruyor.