Original topic:

M21

(Topic created on: 02-07-2021 05:22 PM)
450 Views
Ege_Yrs
Active Level 9
Options
Galaxy M

Hediye olarak m21 almayı düşünüyorum başka tavsiyeniz varmı? 

◇performans pek önemli değil sosyal medya ve arayüz kasması olmasa yeter.
◇kamerasından memnunmusunuz?
◇şarjı kaç gün gidiyor?
◇alacağım kişinin teknoloji ile pek arası yok sadece sosyal medya kullanıyor ve arada fotoğraf çekiyor.
7 Comments
AlperM34
Active Level 9
Galaxy M
◇Telefona fazla yüklmenmedikçe(fazla oyun, uygulama vb.) ve arıza oluşmadıkça telefon kasmaz.

◇3 kameraya sahip telefon, kamera özelliklerine göre gayet iyi.

◇6000mah bataryaya sahip bugünün telefonlarına kıyasla çok büyük bir batarya kapasitesine sahip.
İLKEŘ-M21
Active Level 8
Galaxy M
m21 var telefonun canını çıkarıyorum tık yok alabilirsiniz
BurhanA21S
Active Level 10
Galaxy M
A21s öneririm. A serilerinin malzeme kalitesi de M serisinden daha iyi. A21S 5000 mAh, M21 6000 mAh bataryaya sahip fakat A21S'in bataryası PLS ekrandan ötürü daha uzun süre gidiyor. Ayrıca A21S'te 4. arka kamera varken M21'de yok. Amoled ekran takıntınız yoksa kesinlikle A21s alın derim
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
bende samsung telefonlarin sıkıntılarından sana önereceğim bir samsung telefon yok kardeşim . Memberste hep telefon şikayetleri var ne onersem bilemiyorum
Ege_Yrs
Active Level 9
Galaxy M
Başka marka da önerebilirsiniz bütçe 2500 civarlarında ama aşmasa iyi olur
BurhanA21S
Active Level 10
Galaxy M
Hocam siz bilirsiniz ama diğer markalara pek bulaşmayın derim. Hemen hemen tüm markaları kullandım. Ghost screen, sensör arızası, şarj soketi arızası, şebeke sorunu gibi kronik arızalarla uğraştım hep diğer markalarda. Güvenlik açıklarından söz etmiyorum bile daha. Samsung'dan şaşmayın bence
A21sss
Active Level 10
Galaxy M
A 21 s tam size göre fiyatta tam istediğiniz gibi evet M21 1 kamera eksik kasa arka batarya içeri gomuk batarya 1 tik ustun ama şan M21 ile yarış başlatabilirim sarj konusunda hiç sorun olmaz kamera ihtiyacını hayli görür sosyal alanda takılırsa iki gün gider arka kamera Harika on kamera da iyi telefona asiri yükleme yapsada bataryası mükemmel A serilerinde herkes bir sorun ile karşı karşıya Ama A21 s lerde bu sorun yok denecek kadar az A21 s öneririm TFT PLS ekranin özgürlüğünü ve filim izlerken sonsuz o ekranı anlatamam 6.5 inç ekran ele ve cebe rahat sığıyor sonsuz o ekranı kullanmalı arkadaşınız