Original topic:

M21

(Topic created on: 06-29-2022 02:04 PM)
358 Views
Baran123
Active Level 4
Options
Galaxy M

M21 kullanıyorum ve telefondan gayet mennundum taki Android 12 güncellemesine kadar guncellemedn sonra telefon acayip derecede kasıyor ve ben daha telefonu alalı 3 ay oldu hiç kasmayan telefon birden kasmaya başladı bu düzelirmi yoksa yeni bir güncelleme gelirmi 

7 Comments
Solution
Galaxy M
Merhaba

Genelde, Android OS yükseltmelerinden sonra sıfırlama işlemi öneriliyor. Yeni işletim sistemi ile eski işletim sistemindeki ayarlar arasında uyuşmazlık olabilir.

Bu uyuşmazlıklar yeni işletim sisteminde (Android yükseltmelerinde) telefonda donma, kasma gibi problemler yaşatabilir (kimi telefonda herhangi bir sıkıntı olmayabilir de).

Eğer telefonunuzda Android sürüm yükseltme güncellemesinden sonra herhangi bir sıkıntı meydana geldiyse, ki bu problemler dediğim gibi kasma-donma veya batarya problemiyse yazılımsal bir sorun olabileceğini göz önünde bulundurarak verilerinizi yedekleyerek cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.

Tabii yakın zamanda güncelleme illaki gelir, ama ne zaman geleceğini bilemeyiz.

Siz yine de, hem telefonunuzun rahatlaması hem de sorunların giderilmesi açısından telefonunuzu sıfırlayın.

Teşekkürler, iyi günler dilerim
Baran123
Active Level 4
Galaxy M
Yav kardeşim sifirladim hiç birsey değişmedi hatta daha kötü oldu yav anlamiyorum samsung yine yapacağını yaptı keşke guncellemeseydim ya
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy M
Bilgisayarınız varsa ve az çok anlıyorsanız eski sürüme dönün
0 Likes
Baran123
Active Level 4
Galaxy M
Bu seferde eğer güncelleme getirirlerse yapamıyoruz diye biliyorum
0 Likes
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy M
Knk orijinal yazılım atarsan sıkıntı yok garantiyi de etkilemez, TUR yazılımı atarsan CSC sorunu falanda olmaz güncellemeler gelir eski sürümü kurmuş oluyorsun sadece 🙂
0 Likes
Baran123
Active Level 4
Galaxy M
Valla anlamam ben o işlerden zaten bilgisayar da yok
0 Likes
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy M
İnşallah sonraki güncellemeler ile düzeltilir
0 Likes