cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M21 mor leke

(Topic created on: 10-17-2023 03:28 PM)
276 Views
Baran123
Active Level 4
Options
Galaxy M

Samsung telefonumu 1.5 yıldır kullanıyorum 1.5 yıldır telefon ekrani hiç kırılmadı ve biyere çarpmadi ama 1 2 hafta önce sabah telefonu şarjdan aldim ve ekranın sag üstünde mor leke oluştuğunu gördüm bu başlarda çok yavaş ilerliyordu ama bu sabah telefonu aldigimda neredeyse bir köşeyi kapsadığını gördüm bu morlekeyi nasl yok edecez ekran değişimi şartmı yada bunu garanti karşılıyormu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
passhy
Active Level 7
Galaxy M
garantisi devam ediyorsa servise götür garanti kapsamında olmasi lazım. Yetkili servis bunu halleder.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
S22_Ultra
Active Level 5
Galaxy M
Fotoğrafını çekip atabilir misin.
Baran123
Active Level 4
Galaxy M
Bu şekilde Screenshot_20231017-160642_WhatsApp.jpg
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
Durum iyice kritikleşiyor ekranı kullanamaz hale gelebilirsiniz bence ekranı değiştirin veya direk telefon değişin.
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy M
Ekran değişimi yapmakta fayda var. Ekran koruyucu kullanıyorsanız belki onda sorun olabilir. Yetkili servislerle görüşürseniz daha iyi olur.
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
Ekranın mürekkebi akmış. Geçmiş olsun. Gittiğin servise göre değişir kimi ekranı garanti kapsamına alıyor kimi kullanıcı hatası olarak karşılıyor. (Samsung Servisleri)
0 Likes
Baran123
Active Level 4
Galaxy M
Samsung servislerinde bunu degisme ihtimalleri varmi yokmu knk yani kullanıcı hatasının yanına mı yazdın parantez içindekini yoksa genel mi
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
Değişme ihtimalleri var evet ekranı değiştirip cihazı kullanmaya devam edebilirsin.
Genel olarak demek istedim.
0 Likes
Solution
passhy
Active Level 7
Galaxy M
garantisi devam ediyorsa servise götür garanti kapsamında olmasi lazım. Yetkili servis bunu halleder.
0 Likes