cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M20 dokunmatik sorunu

(Topic created on: 05-16-2020 10:39 PM)
1491 Views
Litmus
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Telefonun ekran koruyucusunu çıkardım. Yazılımı en son versiyonu yükledim. Uygulamadan dokunmatik ekran testini de yaptım ( tabi test sirasinda dokunmatik calistigi icin testi geciyor). Fakat bir turlu dokunmatik problemi cozulmedi. Bu sorun belli araliklarla ve belli sureyle oluyor.. mesela siz bir yazisma yaparken hop dokunmatik ekran gidiyor.. ekranda nereye dokunursaniz dokunun tepki yok..yada bazen siz mesela sag altta bir yere dokunuyorsunuz ancak sanki sol ustte bir yere dokunmussunuz gibi oraya tepki veriyor..bazen siz hicbir yere dokunmasanizda o kendi kendine sanki icine cin kacmis gibi abuk sabuk yerlere dokunmussunuz gibi tepkiler veriyor, deliriyor...yada sil tusuna basiyorsunuz sanki o tus takili kalmis gibi yazdiginiz her seyi siliyor...ozellikle yazisma yaparken cekilmez sinir bozucu bir durum oluyor...iki kelimeyi yazmaniz 30 saniye surebiliyor. A basiyorsunuz k yaziyor, sil diyorsunuz hepsi yok oluyor hele ki bir de otomatik kelime duzeltme aciksa klavyede yazmak imkansiz hale geliyor. Kisacasi bunun yazilimla mazilimla alakasi yok..kronik bir dokunmaktik sorunu mevcut bu seride...ben de telefonu aldiktan 1-2 ay sonra olustu...resmen iskence...

6 Comments
Berker35
Active Level 4
Galaxy M
ohooohh alali daha benim 1 ay oldu batarya hızlı bitiyor diye servise gitti sonuc sıfır sorun yok dediler simdi teli sarjdan aldim ulen 5 dka whatsapda kaldim 2 sarj yemis 5000 mah diyenin aklina edeyim bide ısınması var telefonun ya oyun oyna oynama asiri ısınıyor dokunmatik bende de sorun oluyor algilamiuor bazen asiri derece de pisman oldum aldigima
Litmus
Beginner Level 2
Galaxy M

Bataryada sorun yok bende cok oyun oynamadigim icin isinma da olmuyor, sarj 1.5 gunu cikariyor. Fakat bu dokunmatik sorunu insani cildirtiyor. Resmen sorunlu urun almisiz. Bariz bir sekilde cihaz bu donanimi **bleep** kaybetmis gibi davraniyor..5 saniye sonra bir dokunmatik ekrani oldugunu hatirliyor. Bi sekilde cihazdaki bir bug dokunmatik fonksiyonunu calistiran exe i kaybediyor sonra bu exe bir sekilde yeniden canlaniyor sanki..

Litmus
Beginner Level 2
Galaxy M

Yok kardesim onu da denedim alakasi yok. Cihaz bildigin **bleep** olarak, atiyorum 10 saniye sanki dokunmatik yokmus gibi kaliyor..ekranin neresine basarsan bas tepki yok

kartal1963
Beginner Level 2
Galaxy M
m20 telefonu yeni aldım telefon kucuk bir oyunu bile oynamıyor. sürekli kasıyor. ayrıca parmak okuyucuda sürekli çalışmıyor.sorun nedir nasıl çözülür yardımcı olurmusunuz
Ankax
Expert Level 1
Galaxy M
Bende ekran güncellemeden sonra tamamen gitti servise götürmek zorunda kaldım ekranı tamamen değiştridilee
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy M

Samsung_mplOdeL  sadece klavyede donma oluyor sanırım. Klavyeyi fabrika ayarlarına sıfırla yapmanızı önerebilirim. Ya da memberstan hata raporu gönderirseniz, teknisyenler durumu kontrol edip cevap veriyor. yardımcı olabilirler.

0 Likes