- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-16-2020 10:39 PM (Last edited 05-16-2020 11:24 PM ) in
Galaxy MTelefonun ekran koruyucusunu çıkardım. Yazılımı en son versiyonu yükledim. Uygulamadan dokunmatik ekran testini de yaptım ( tabi test sirasinda dokunmatik calistigi icin testi geciyor). Fakat bir turlu dokunmatik problemi cozulmedi. Bu sorun belli araliklarla ve belli sureyle oluyor.. mesela siz bir yazisma yaparken hop dokunmatik ekran gidiyor.. ekranda nereye dokunursaniz dokunun tepki yok..yada bazen siz mesela sag altta bir yere dokunuyorsunuz ancak sanki sol ustte bir yere dokunmussunuz gibi oraya tepki veriyor..bazen siz hicbir yere dokunmasanizda o kendi kendine sanki icine cin kacmis gibi abuk sabuk yerlere dokunmussunuz gibi tepkiler veriyor, deliriyor...yada sil tusuna basiyorsunuz sanki o tus takili kalmis gibi yazdiginiz her seyi siliyor...ozellikle yazisma yaparken cekilmez sinir bozucu bir durum oluyor...iki kelimeyi yazmaniz 30 saniye surebiliyor. A basiyorsunuz k yaziyor, sil diyorsunuz hepsi yok oluyor hele ki bir de otomatik kelime duzeltme aciksa klavyede yazmak imkansiz hale geliyor. Kisacasi bunun yazilimla mazilimla alakasi yok..kronik bir dokunmaktik sorunu mevcut bu seride...ben de telefonu aldiktan 1-2 ay sonra olustu...resmen iskence...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-16-2020 10:42 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-16-2020 10:49 PM in
Galaxy MBataryada sorun yok bende cok oyun oynamadigim icin isinma da olmuyor, sarj 1.5 gunu cikariyor. Fakat bu dokunmatik sorunu insani cildirtiyor. Resmen sorunlu urun almisiz. Bariz bir sekilde cihaz bu donanimi **bleep** kaybetmis gibi davraniyor..5 saniye sonra bir dokunmatik ekrani oldugunu hatirliyor. Bi sekilde cihazdaki bir bug dokunmatik fonksiyonunu calistiran exe i kaybediyor sonra bu exe bir sekilde yeniden canlaniyor sanki..
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-16-2020 11:13 PM in
Galaxy MYok kardesim onu da denedim alakasi yok. Cihaz bildigin **bleep** olarak, atiyorum 10 saniye sanki dokunmatik yokmus gibi kaliyor..ekranin neresine basarsan bas tepki yok
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-16-2020 11:53 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-17-2020 12:57 AM (Last edited 05-17-2020 12:57 AM ) in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-17-2020 03:50 AM in
Galaxy MSamsung_mplOdeL sadece klavyede donma oluyor sanırım. Klavyeyi fabrika ayarlarına sıfırla yapmanızı önerebilirim. Ya da memberstan hata raporu gönderirseniz, teknisyenler durumu kontrol edip cevap veriyor. yardımcı olabilirler.