cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M14 Isınma Sorunu

(Topic created on: 06-01-2024 03:23 PM)
103 Views
keremqv0
Active Level 3
Options
Galaxy M
Herhangibir uygulamadayken telefon ust kısmında surekli isinma oluyor örneğin instagram, yeni telefonda niye böyle bir isinma olur? Ve nasi çözebilirim 
17 Comments
keremqv0
Active Level 3
Galaxy M
Ben sıfırladım hatta teknik servise goturdum sonraki guncellemeyi bekleyin dediler guncelledim hala ayni
0 Likes
Galaxy M
Saçmalık garantiye verin değişim isteyin
0 Likes
Galaxy M
Zırt bırt sonraki güncelleme ne demek ya herkes koyun gibi ezberlemiş sonraki güncelleme hayır kaç ay o rezilliği çekmek zorunda değil kimse
keremqv0
Active Level 3
Galaxy M
Cok haklisiniz keske iphone alsaydim bu paraya yazik cidden yazik
Galaxy M
İphone da işte gereksiz pahalı samsung desen böyle xiaomi hiç bulaşmam bütün markalar rezil bana göre
keremqv0
Active Level 3
Galaxy M
Samsungun optimizasyon sorunu var xiaomi zaten alinmaz iphone yine en iyisi paraya kiyilip cidden alinabilir
0 Likes
Galaxy M
İphone da bana göre saçmalık o kadar para vermek yerine çok daha iyi şeyler alınabilir ama tercih meselesi
0 Likes
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba keremqv0,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. 
Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır. 

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. 

Servis iletişim bilgilerine ve daha fazla bilgiye aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi... 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes