cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kilit ekranında Gemini hey google çalışmama sorunu

(Topic created on: Sunday)
3 Views
KoLpAzAn
Active Level 2
Options
Galaxy M

Arkadaşlar merhaba, m34 telefonum kilit ekranında hey google veya ok google çalışmıyor, bütün ayarları yaptım ama kilit ekranında çalışmıyor bir türlü. Telefonu uyandırdıktan sonra çalışıyor sorun yok ama kilit ekranında bir türlü çalıştıramadım. Yardımlarınızı rica ediyorum...

19 Comments
melih60
Active Level 4
Galaxy M
Google play dan asistan uygulamasını kaldır diyince güncellemeleri kaldrıyor ama gemini kullanıyorsanız onu kaldırın
KoLpAzAn
Active Level 2
Galaxy M
Gemini yi kaldırdım yeniden yükledim yok olmuyor nedense herşeyi denedim yine yok
0 Likes
KoLpAzAn
Active Level 2
Galaxy M
Başka nereden yardım alabilirim arkadaşlar, google nin destek veren bir bölümü var mıdır acaba?
0 Likes
Redlabel
Active Level 3
Galaxy M
Gemini uygulamasını pasif hale getirin google ın eski asistanı ı aktif yapın ve çalışır ben Geminiyi kullanmıyorum google asistanı kullanıyorum ve ekran kapalı olduğu zamanda çalışıyor.
0 Likes
KoLpAzAn
Active Level 2
Galaxy M
Onu da denedim belki kızacaksınız ama, o da çare olmadı maalesef çalışmıyor.
0 Likes
Redlabel
Active Level 3
Galaxy M
Telefonun ayarlarından google a gir oradan tüm hizmetlere gir ve en başta arama asistan ve ses efektleri gir ve ekran kapalıyken çalıştır modu aktif et
0 Likes
KoLpAzAn
Active Level 2
Galaxy M
Kardeş, o bölümde arama asistan ve ses efektleri bölümü yok sadece arama asistan ve ses bölümü var orda da ekran kapalıyken çalıştır modu yok
0 Likes
Redlabel
Active Level 3
Galaxy M
Sıralama böyle 1739107684338.jpg1739107684360.jpg1739107684381.jpg1739107684414.jpg
0 Likes
Redlabel
Active Level 3
Galaxy M
Sonuncu su1739107748445.jpg
0 Likes
KoLpAzAn
Active Level 2
Galaxy M
Açık kardeş o da açık, ne yaparsam yapayım yok olmuyor maalesef yine de teşekkürler
0 Likes