Original topic:

Hızlı şarjı kapatmak F_ark yaratmadı!

(Topic created on: 01-07-2024 05:16 PM)
278 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M
3-4 gündür Note 4 ve M12'de hızlı şarjı kapatıp normal şarj eederek kullandım ve M12'de 15 dk,Note 4'de 30 dk f_ark etti ama normal şarj ısınma veya şarjlı kullanım süremi etkilemedi.Kendi cihazlarım için hızlı şarjı kapatmanın bir farkı olmadıgı,şarj olması süresinin uzamasından dolayı hızlı şarj ile kullanmanın daha faydalı oldugu düşünüyorum.
Peki sizin cihazlarınızdaki durum nedir?

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bence de öyle hızlı şarj açık kullanmak en iyisi , belki geceleri kapatılabilir uzun süre şarjda kalacağı için.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Hızlı şarj güzel evet ama eğer telefon sabaha kadar şarjda kalacaksa kapatılması bence daha iyi
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Doldugunda alımı durduruyor zaten ama kişinin isteğine bağlı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Aslında durdurmuyor neden dersen evet pil yüzde yüz oluyor ama bi düşüş bile olsa şarja yine başlıyor ve bu döngü böyle gidiyor sabaha kadar
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben kısıtladıgım için minimumda çalışıyor.Ek olarak hızlı veya yavas farketmez,her türlü şarj yer ve bir şekilde yavas şarjada alsan o enerji akışı olur.Yani gece yavaş şarja takmanın,huzlı şarja takma ile arasında yarım saat daha erken dolması dışında bir **bleep** yok çünkü iki türlüde enerji akışı baslıyor(benim cihaz kısıtlı,%100 ile bugun bırakayım,5 gün sonrada %100 kalıyor).
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Isınma farkı oluyor ama ikisi arasında
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bende olmadı o f_ark.
0 Likes