cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hızlı Şarj Ve Pil Sağlığı

(Topic created on: 04-06-2025 06:13 PM)
55 Views
DrkCnky
Active Level 2
Options
Galaxy M

Hızlı şarj veya süper hızlı şarj pil sağlığını kötü etkilermi benim galaxy m31 i aldığım günden beri hızlı şarjda kullanıyorum pil biraz zayıfladı yeni telefon alıcam sizce hızlı şarj veya süper hızlı şarj zarar verirmi bilginiz varmı ona göre kullanıcam

6 Comments
Ecrịn
Expert Level 3
Galaxy M
Bir nebze de olsa pil sağlığını daha fazla tüketir. Ancak bu değer çok fazla değil
Alickk
Active Level 6
Galaxy M
Samsungun Hızlı Şarz Değerleri Çok Yüksek Değil Zaten
Ecrịn
Expert Level 3
Galaxy M
Evet ama şarj karşısındaki direnci de önem arz ediyor maalesef batı tarafı batarya kısmında doğuya göre çok geride.(kore doğuda ama amerika ile daha iyi anlaştığı için batı sayıyorum zaten çin ile çok iyi ilişkileri yok)😊
0 Likes
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy M
Etkiler tabi ama Samsung cihazlar da bu pil aşınmasına sebebiyet veriyor. Örnek vereyim; sürekli, telefonu ilk aldığınız günden itibaren %50'ye kadar doldurun. Sürekli %100 doldurduğunuzda ilk seferde %30 olur, kısa sürede siz de dersiniz "Nasıl çabuk doldu?", ama burada pil aşınması vardır ve öteki %30 gözükür ama %30 değildir mesela.
Galaxy M
Etkiliyor evet. Eğer acil işiniz yoksa normal şarj kullanın ben öyle yapıyorum ama acil telefonla işim olacağı zamanlarda ise tabi ki hızlı şarj ☺️
Galaxy M
Süper hızlı şarj kullanıyorum hiç pişman değilim sen de öyle kullan zararı olsa koymazlardı dimi cihazlara
0 Likes