cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Grammarly

(Topic created on: 02-08-2023 09:43 PM)
309 Views
wmrely
Beginner Level 3
Options
Galaxy M
Grammarly kısmındaki turuncu simgeyi kaldıramıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. yardımcı olursanız sevinirim
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy M
Grammarly, gramer hatalarını düzelten yazılımdır. Sadece Amerikan, İngiliz, Kanada ve Avusturya ingilizcesi dillerinde kullanılıyor. Uyarının kalkmasını isterseniz. Ayarlar > genel yönetim > samsung klavye ayarları> English(US) aktif edin. Mesaj bölümde yazarken klavyede ingilizce aktif olsun grammarly de aktif olacaktır akabinde üzerindeki uyarıyı kaldırma imkanınız olacaktır.Screenshot_20230209_001530_Messages.jpg

View solution in context

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Grammarly yazan kırmızı nokta işaret beni rahatsız ediyor bende kaldırmak istedim ne zaman görsem karşımda çıkıyor
wmrely
Beginner Level 3
Galaxy M
çözümü yok mu
Solution
Galaxy M
Grammarly, gramer hatalarını düzelten yazılımdır. Sadece Amerikan, İngiliz, Kanada ve Avusturya ingilizcesi dillerinde kullanılıyor. Uyarının kalkmasını isterseniz. Ayarlar > genel yönetim > samsung klavye ayarları> English(US) aktif edin. Mesaj bölümde yazarken klavyede ingilizce aktif olsun grammarly de aktif olacaktır akabinde üzerindeki uyarıyı kaldırma imkanınız olacaktır.Screenshot_20230209_001530_Messages.jpg
wmrely
Beginner Level 3
Galaxy M
Denedim fakat olmuyor edit: oldu tesekkurler