cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google fotoğraflar yedekleri silme

(Topic created on: 01-08-2023 11:46 AM)
4910 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

Gkrmak_0-1673200972660.png

yedeklenen fotoğraf veya videoları yedekten silmek istiyorum ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba YGTOZGN01,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Drive uygulamasından silebilirsiniz. Ya da drive internet adresinden.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Uzun bir zaman önce Google Fotoğraflar Google Drive'dan ayrılmadı mı?
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Drive'a kaydediliyor yedekler.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Emin misiniz? Ekran görüntüsü ile gösterir misiniz? Babam uzun zaman önce Drive ile silmeye çalıştı Google Fotoğraflar klasörünün içine girince üstte Google Fotoğraflar'ın Drive'dan ayrıldığını, Fotoğraflar'dan silmemiz gerektiğini söyleyen bir uyarı gördüğümden eminim.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Hepsinde depolama alanı ortak. Google'ın tüm hizmetlerinde aynı depolama alanı. Bu arkadaşın da fotoğraflar yedeklemesi kapalı olduğundan drive yedeklemesi açık olabilir. Drive'a da bakmalı. Drive ayarlarında yedekleme de var. Ha fotoğraflar uygulamasına girip fotoğraf silmeyi de biliyordur heralde onu sormuyordur.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M

Evet Google uygulamalarını çok kullanan birisi olarak Google One ile ortak bir depolama alanı olduğunu biliyorum. Drive yedeklemesinde Fotoğraf için seni Google Fotoğraflar'a yönlendiriyor. Yani, yine Google Fotoğraflar ile yedekleme yapılıyor. Valla onu soruyor gibi ama galiba yedekten silinsin ama cihazdan silinmesini istemiyor gibi geldi. Yoksa çok basit ve saçma bir soru olmuş olur.

Anonymous
Not applicable
Galaxy M
ben fotoğraflarin sadece google fotoğraflardaki yedegi silmeyi sordum.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Eğer yedeklerin hepsini silmek istiyorsanız bir çözüm biliyorum ama bir kısmı için elle silinmeli diye biliyorum.
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy M
Google one uygulamasını indirip ordan işlemleri yönetebilirsiniz