cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Google asistan

(Topic created on: 09-27-2023 11:39 PM)
328 Views
yılmazkutay
Active Level 4
Options
Galaxy M

Google asistanı ayarladım kilit ekranında bile çalışıyo ama telfon ekran kapandıktan sonra calışmıyo neden 1 hafta önce yoktu bu sorun

8 Comments
Özyurt
Active Level 6
Galaxy M
güncelle tekrar kurmayı dene
yılmazkutay
Active Level 4
Galaxy M
Cihazın kendisinde var
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Ekran kapalıyken sesli konut ile açılmasından mı bahsediyorsunuz
yılmazkutay
Active Level 4
Galaxy M
Evet ekran uyku modunda iken google asisten çalışmıyo ama 1 hafta önce calışıyo du
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Asistanın verisini silmeyi deneyin
0 Likes
yılmazkutay
Active Level 4
Galaxy M
Onu da denedim
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Sesli komutu kapatıp tekrardan çalıştırmayı deneyin(isterseniz tekrardan sesi kaydedin)
0 Likes
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba yılmazkutay,

Bu durum için Ayarlar > Google  > Google içerisinden Ayarlar > Arama,Asistan ve Ses > Google Asistan > Kilit ekranı > Açılan ekranda Asistan'ın kilit ekranındaki yanıtları seçeneğini aktif ediniz.  Artık '' Okey Google ''  dediğinizde cihazınızda kilit ekranında da Google asistan devreye girecektir.

Sorunun devamı halinde  Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Ayarlar > Uygulamalar > Filtreden Tüm Uygulamalarını Göster > Google > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes