cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good Lock Nasıl İndirebilirim

(Topic created on: 04-06-2023 09:56 PM)
716 Views
Yılmaz28
Active Level 3
Options
Galaxy M

Merhaba ben samsung m12 ime good lock indirmek istiyorum nasıl indireceğim ama hata alıyorum destekli değil diye nasıl destekli sürüme getirebilirim Android 13 kullanıyorum

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bende m12 kullanıyorum ve desteklemiyor maalesef.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
M serisinde bu gibi yazılım kırpmaları var. APK kurmak bazı yazılımlar için çözüm olabiliyor ama bu dosyalar pek güvenilir sayılmaz. APK yüzünden cihazınızı sıfırlamak zorunda bile kalabilirsiniz.

View solution in context

26 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Zannedersem cihazınız Good Lock'u desteklemiyor. Bu yüzden Galaxy Store'dan indiremezsiniz. APK indirip kursanız bile uygulamanın çalışacağını düşünmüyorum. Zaten APK kurmanızı da önermem. Belki alternatif uygulamalar vardır. Onlar da Good Lock gibi değildir.
Yılmaz28
Active Level 3
Galaxy M
Onlarda izin vermiyor yine apk bir şey indirtiyorlar ama kurmaya izin vermiyor samsung
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
M serisinde bu gibi yazılım kırpmaları var. APK kurmak bazı yazılımlar için çözüm olabiliyor ama bu dosyalar pek güvenilir sayılmaz. APK yüzünden cihazınızı sıfırlamak zorunda bile kalabilirsiniz.
Yılmaz28
Active Level 3
Galaxy M
Yeterki yüklensinde 😄
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bende m12 kullanıyorum ve desteklemiyor maalesef.
Yılmaz28
Active Level 3
Galaxy M
Bence çok kötü bir şey baya özellikten mağdur kalıyoruz
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Cihaz işlem hızı olarak çok yavaş,normal bir durum.4k ve 60fps video çekme özelliği de yok,pro video özelliği de yok ama bu formatları oynatıyor olması da tuhaf.
Yılmaz28
Active Level 3
Galaxy M
Bencede
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
A73'te bile 4K 60FPS özelliği yok M12 için değil yani 4K 60FPS çekememesi ama 1080P 60FPS çekse daha iyi olabilirdi