cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy m21 arka kapak esneme sorunu ve sesi

(Topic created on: 04-02-2021 11:59 PM)
1448 Views
Ataman
Active Level 2
Options
Galaxy M

Selamlar sevgili Samsung toplulugu.

Bugun 1 haftadir kullandigim telefonumda bir durum farkettim.
Arka kapakta kalan parmak izlerimi silerken farkettim ki ornek fotografta isaretli olan alani silerken bir ses geliyor.
Inceleyince anladim ki isaretli alana bir baski oldugunda arka kapak cok az da olsa iceri dogru cokerek "tik" sesi cikariyor.
Kapagi kontrol ettim. Disa dogru bir cikinti yok. Cihazin o kisminin ici az da olsa bos oldugu icin milimlik bir ice cokus yasiyor olabilir mi zira gozle bi ice cokme gormesem de sesi net olarak duyuyorum.
Sizde de ayni durum var mi? Bu cihazin genel durumu mu benim cihazimda mi sorun var?
Deneyip bilgi verirseniz sevinirim.
Ona gore musteri hizmetleri ile iletisime geceyim.

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy M
Öncelikle merhaba oo boşluğu bilerek yapıyorlar hava oluyor içinde %1 de olsa darbe anında esnemesi için diğer türlü kırılır kapak

View solution in context

Solution
WhcYunus
Active Level 8
Galaxy M
Şuanda kontrol ettim ve evet bende de var, sorun olmaz bence

View solution in context

18 Comments
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy M
Öncelikle merhaba oo boşluğu bilerek yapıyorlar hava oluyor içinde %1 de olsa darbe anında esnemesi için diğer türlü kırılır kapak
Ataman
Active Level 2
Galaxy M
Tesekkur ederim. Ben de kapak bu tarz ses cikarinca fabrikasyon bir hata oldugunu dusundum zira isaretli alan disinda bir esneye olmuyor. Normal olduguna eminseniz iletisime gecmeyecegim musteri hizmetleri ile. Cevap icin tesekkurler.
borannjica
Active Level 1
Galaxy M
Siz en iyisi bir bakıma gönderin bu anormal bir durumdur. İçinde ki o hava boşluğu telefonu koruyamaz.
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy M
Hava boşluğu telefon darbe anında oluşturduğu basınç tir her **bleep** kasa içine milimetre geçmesiyle servise başvurmak hiç bir şey değiştirmez benim dediğimin aynısını diyecek
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy M
Aklınızda yine şüphe varsa arayıp sorabilirsiniz alttaki yorumlar biraz saçma ama yine de siz sorun ve yine yeni bir konu oluşturun dediğim doğru mu yanlış mı arkadaşlar da faydanmis olur bu bilgiden
Ataman
Active Level 2
Galaxy M

WhcYunus adlı kullanıcı arkadaşımız sağ olsun kontrol etmiş. Onda da aynı durum varmış. Fabrikasyon bir durum anladığım kadarıyla. Haklıymışsınız.

borannjica
Active Level 1
Galaxy M
garantiye göndermeniz sağlıklı olacak.
Ataman
Active Level 2
Galaxy M
Yani cihazi da gunluk olarak kullaniyorum. Burada yetkili bir kisi ya da kesin bilgiye sahip bir arkadas beni yonlendirse cok daha iyi olur aslinda. Garanti suresinde telefonsuz kalmam problem yaratacak cunku.
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy M
Burda son kısımdaki konu dikkatimi çekti telefon temini edebiliyorsunuz serviste
0 Likes