cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy M12 telefonumda yan tuş çalışıyor fakat parmak izi sensörü çalışmıyor

(Topic created on: 07-01-2024 12:07 AM)
404 Views
BekirEnver
Active Level 1
Options
Galaxy M
Telefonumda parmak izini aktif et tıkladığımda parmak izi sensörü çalışmıyor uyarısı alıyorum. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözülebilir.
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Parmak izi şifre özelliğini kaldırın tekrar parmak izi ekleyin.
Sorun düzelmezse Eğer ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden cihazı komple sıfırlayın sıfırlamadan önce önemli veri varsa cihaza hafıza kartı veya flash bellek takarak fotoğraf video müzik gibi verileri oralara yedeklemenizi tavsiye ederim internetteki yedekleme platformlarını kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
BekirEnver
Active Level 1
Galaxy M
Hepsini yaptım sıfırladım ve tekrar eklemek istediğimde uyarı veriyor yani ekleyemiyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Samsung members> destek> tanımlama> bölümünden Parmak izi sensörü özelliğini test edin donanımsal bir sorun gözükür ise cihazı yetkili servis merkezine teslim edin donanımsal bir sorun gözükmez ise ayarlar yazılım güncellemesi indir ve yükle bölümüne giriş sağlayarak güncelleme var mı yok mu kontrol edin güncel değilse güncelleyin eğer cihaz yazılımı güncelse de yeni gelecek Yazılım güncellemesini bekleyin Eğer yeni gelecek yazılım güncellemesinden sonra sorunuz çözülmez ise cihazınıza bir flash bellek veya hafıza kartı takın verilerinizi fotoğraf video müzik gibi diske gönderin Sonra cihazı sıfırlayıp yetkili servise gönderip kontrol ettirin internetteki yedekleme platformlarını kullanmanızı tavsiye etmiyorum Ayrıca
BekirEnver
Active Level 1
Galaxy M
Teşekkür ederim en yakın zamanda deneyeyim
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Rica ederim İyi geceler inşallah
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Servislik bir durum gibi gözüküyor. En yakın yetkisi servise gidip durumu anlatabilirsin
BekirEnver
Active Level 1
Galaxy M
Teşekkür ederim
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Rica ederim
0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy M
yan tuşta bozulma olmuş,teknik servise vermen gerekiyor.
0 Likes