cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy M11, Android 12 #20

(Topic created on: 05-20-2022 07:02 PM)
359 Views
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Options
Galaxy M

image

M115FXXU3CVE7/M115FOJM3CVE7/M115FXXU3CVE7 kodları ile 20. Android 12 testini aldı. Testlerde sona yaklaşıyoruz diye düşünüyorum 😀

image

A115FXXU2CVE6/A115FOJM2CVE6/A115FXXU2CVE6 kodları ile Galaxy A11 modeli 11. Android 12 testini aldı. 

Umarım güzel bir güncelleme olur 🙂

15 Comments
MBÖ
Active Level 10
Galaxy M
A11 için düşüncelerim şunlar yazmak istedim sadece. Android11 a11 için kötü oldu inşAllah 12 iyi gelir ama çok zor ihtimal çünkü zamzung telefonların genel hali işte batırıyorlar işte 😅 ram plus faydası inşAllah olur hafıza vs zaten yetersiz hele ki oyun oynayanlar için ama annem kullanıyor küçük kasmalar onu bile dellendiriyor ne oluyo yaw diyor😂😂😂inşAllah 12 iyi olur tek duam o hayırlı olsun inşAllah kullanıcılara beklemedeyiz 😊👋
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
Umarım yaa 12 bence zaten daha çok optimizasyon güncellemesi bana kalırsa öyle çok özellik yok deneyim geliştiriliyor daha çok 😀
MBÖ
Active Level 10
Galaxy M
İnşAllah reis bakacaz. Keşke onlardan daha uygun olan a70 vs telefonlara fa gelse 😅 herkese verirler aslında da yeni telefon alsınlar çabalarındalar herhalde 😅
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
Bilemiyorum bence en mantıklısı daha az telefon çıkartıp arkasında durmaları bence herkese yazık güncelleme konusunda 😐
MBÖ
Active Level 10
Galaxy M
Ama o zaman kimse telefon alamaz 😅😅😅 ha tek olarak a50 serisi çıksa her sene 51 52 diye olabilir ama yine pahalı olacak alan sayısı azalır ne kadar çok telefon o kadar çok talipli ve para kafalarındalar😅😅😅
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
😂😂 Bir tane A1x falan çıkarsalar yeter o da mı kesmedi hadi M1x de olsun ama abartmasınlar, bu arada iPhone'ları hatırla 😀