cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenli klasör

(Topic created on: 03-24-2021 10:54 AM)
884 Views
cicero
Beginner Level 4
Options
Galaxy M

Samsung galaxy m51 kullanıyorum Android 11 2.0 One U.I arayüzü var aldığımda yoktu güvenli klasöre ulaşamıyorum bu sorunu nasıl halledebilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy M
M51 modelinde güvenli klasor ozelligi bulunmamaktadir. Yazilimla gelip gelmeyecegi belli degildir.

View solution in context

20 Comments
Galaxy M
Kardeşim CORE olduğu IÇİN gelmez kısıtlı bu özellik yüklesen bile optizime sorunu yasarsiniz birde stabil çalışmaz kardeşim samsung güncelleme ile yada şirket dağıtılıp verilirse gelir yoksa gelmez 😊😊
eaglevision
Active Level 7
Galaxy M
M51 Türkiye'de daha android 11 almadı.. Android 11'le Türkiye sürümüne gelmesi dileğiyle. Rusya'da da yok ama Hindistan'da var.. Bölgelere göre çeşitli kısıtlamalar olması can sıkıcı. Dipnot: M51'in Core olmasıyla alakalı bir durum değil yani Güvenli Klasör olmaması..
Galaxy M
Kardeşim bence yazılımdan kırpıyorlar
Hsnsnyn
Active Level 7
Galaxy M
Acaba diğer ülkelere geldi mi farklı özellikler. Almanya Fransa İspanya vs hepsi 11 aldı mesela ?
eaglevision
Active Level 7
Galaxy M
Geldi tabi. Ben Hint sürümü kullanıyorum. Güvenli Klasör, edge lighting, edge panel, arama arka planı ve diğer bütün android 11 özellikleri mevcut..
Hsnsnyn
Active Level 7
Galaxy M
Hintliler bizden ust segment insan desene :)
Hsnsnyn
Active Level 7
Galaxy M
eagle baskan edge lighting goremedim b3n o yok sanirim
YasinYurdabak
Active Level 6
Galaxy M
Hocam güvenli klasör üst ve orta segmentlerin kullandığı bir uygulama, m serisi alt segment yani m serisinde yok.
eaglevision
Active Level 7
Galaxy M
Var kardeşim.. Sende yok..