- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-21-2019
09:07 AM
(Last edited
12-21-2019
01:23 PM
by
user00000111111
Galiba Samsung'tan yazdiklarimiz ile ilgilenen hiç bir yetkili forum admini falan yok burada. Tamam forumun amacı konuşup başkaları ile bilgi alışverişi yapmak yardımcı olmak ama bir kullanıcı olarak en çok ne kadar yardımcı olabiliriz ki başkalarına. Bu noktada forumdan yetkili ve bilgili abilerin ablaların yardımı lazım. Mesela forum açıldığından beri m20 güncelleme tarihi ile alakalı sorular oluyor. Cevap olarak zaten bizim bildiğimiz bir websitesine yönlendirip kolaya kaçmak yerine. Bizim ulaşamayacağımız size ise bir telefon kadar uzak olan bu işten sorumlu kişiler ile görüşüp bize bilgi vermek daha uygun olur diye düşünüyorum. En azından 'arkadaşlar görüştüm bu ay içinde gelmeyecek veya tahmini dört gün içinde dağıtılmaya başlanacak' gibi cevaplar olursa hem insanlar arka arkaya aynı konu üzerinde foruma konu açmazlar hemde başka konularda bilgi toplanmaya başlanır. Ama siz bilgi vermedikçe bu böyle devam edecek ve insanlar buranın ise yarmayan bir yer olduğunu dillendirmeye başlayacak. Bu nedenle lütfen bilgi paylaşın. Sir olarak saklamayın
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2019 01:09 PM in
Galaxy MMerhaba mtamer,
Ben Bordo. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Galaxy M20 cihazımız için an itibariyle 16 Aralık 2019 - 16 Ocak 2020 tarihleri arasında, yazılım sunulması planlanmaktadır. Tarih aralığı belirtilmesinin nedeni, en sorunsuz şekilde sunulabilmesi için yazılımların sürekli olarak test edilmesidir. Bu testlerin ne zaman tamamlanacağı, alınacak sonuçlara bağlı olduğundan, net bir gün belirtilememektedir. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yazılım sunumları, test sonuçlarına bağlı olduğundan, şu an için bizlere de net bir gün belirtilemiyor. Aşağıda yer alan sitemizi, takipte kalmanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2019 09:09 AM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2019 07:02 PM in
Galaxy MMerhaba dümdüzkullanıcı,
Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Hangi model için bilgi almak istediniz? Öğrenebilir miyim?
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-22-2019 01:55 AM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2019 01:09 PM in
Galaxy MMerhaba mtamer,
Ben Bordo. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Galaxy M20 cihazımız için an itibariyle 16 Aralık 2019 - 16 Ocak 2020 tarihleri arasında, yazılım sunulması planlanmaktadır. Tarih aralığı belirtilmesinin nedeni, en sorunsuz şekilde sunulabilmesi için yazılımların sürekli olarak test edilmesidir. Bu testlerin ne zaman tamamlanacağı, alınacak sonuçlara bağlı olduğundan, net bir gün belirtilememektedir. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yazılım sunumları, test sonuçlarına bağlı olduğundan, şu an için bizlere de net bir gün belirtilemiyor. Aşağıda yer alan sitemizi, takipte kalmanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2019 05:15 PM in
Galaxy M