cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fabrika ayarlarına dönmek

(Topic created on: 06-26-2024 05:37 PM)
671 Views
Karabey41
Active Level 1
Options
Galaxy M
Dokunmatik sorunuyla ilgili geri bildirimde bulundum yanıt olarak fabrika ayarlarına dön veya sıfırla işlemini önerdiler.Fabrika ayarlarına dönersem yedekleme işlemi yapmama gerek var mıdır? fotoğraflarım durur mu?Fabrika ayarlarına sıfırla kısmında verilerimi yedeklememi önermişler.Silinsinler istemiyorum.
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Yedeklemerini yaparsan fotoğrafların silinmez ve yedekleme yap mutlaka
Karabey41
Active Level 1
Galaxy M
Fabrika ayarlarına dön işlemi ile kişisel verileriniz ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez.Niye böyle yazmışlar?
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben bakınca böyle yazıyor ama
1719413899824.jpg
leo2024
Active Level 3
Galaxy M
Fabrika ayarları her cihazda, her modelde ve markada her şeyi siler. Yedekleme yapmayı ihmal etme. Bunun için Samsung hesabını da kullanabilirsin, istersen Google hesabını da, depo yeterliyse harici belleği de.
Karabey41
Active Level 1
Galaxy M
"Fabrika ayarlarına dön işlemi ile kişisel verileriniz ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez."diye yazmışlar.
leo2024
Active Level 3
Galaxy M
Fabrika ayarları, cihazı ilk alındığı günkü haline sonradan gelen her şeyiyle sıfırlayarak geri döndürür. "Sıfırla ve kişisel veri ve dosyaları koru" gibi bir seçenek olmalı bahsettiğiniz; ben olsam tedbiren yedekler ve ondan sonra ifade ettiğiniz şekilde fabrika ayarlarını uygularım.
Karabey41
Active Level 1
Galaxy M
Teşekkür ederim
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy M
fabrika ayarlarına dönünce A dan Z ye her şey silinir. farklı Sıfırlama seçenekleri var, Belki başka bir şey kast edilmiş olabilir. 1719414997011.jpg
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Burada kastedilen yalnızca cihaz ayarlarına sıfırlamak. Eski sürümlerde Fabrika ayarlarına dön diye isimlendiriliyordu. Yeni sürümlerde "Tüm ayarları sıfırla" olarak değiştirildi. Yani siz Tüm ayarları sıfırla (eski adıyla fabrika ayarlarına dön) yaparsanız yalnızca cihaz ayarları sıfırlanır. İndirdiğiniz uygulamalar, fotoğraf vb. Veriler etkilenmez. Fabrika ayarlarına sıfırla (Şuan ki adıyla Fabrika verilerine sıfırlama/dön) yaparsanız tüm indirilen uygulamalar, fotoğraf vb. Veriler silinir. Herhangi birini yapacaksanız her ihtimale karşı yedekleme yapmak iyi olur.