cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Exynos işlemciler

(Topic created on: 3 weeks ago)
292 Views
Ramocann
Active Level 3
Options
Galaxy M

Merhabalar

Exynos işlemcili cihaz kullanıp memnun olanlar ile exynos işlemcili cihaz kullanıp memnun olmayanlar cihaz modeli ile birlikte yorumlarda buluşmasın mı? Exynos hangi cihazlarda sorunsuz çalışıyor şahsen bilmek isterdim.. 😊
17 Comments
Artisit34
Active Level 10
Galaxy M
A serisinde exynos iyi çalışmıyor ondan eminiz :)
Galaxy M
Bir kaç hafta önce düz s24ten s24 ultraya geçtim. Düz s24lerde exynos var, gayet canavar gibiydi hiç bir işlemde en ufak kasma, donma, gecikme vb sıkıntılar asla yaşamadım hatta şuan kullandığım s24u ile gözle görülebilecek hiç bir fãrk yok.
Ramocann
Active Level 3
Galaxy M
Bende m34 var exynos 1280 işlemcili ve cihaz android 13 ile 14te zaman zaman kasıp bazen de anlamlandıramadığım şekillerde kenarda dururken ısınıyordu. Android 15te ise cihaz adeta kendini buldu, tıkır tıkır sorunsuz bir şekilde çalışıyor..
cox61
Active Level 8
Galaxy M
Bu samsung bi daha exsynos işlemciyi kullanmasin kardesim berbat bişey en eskisinden tutta en yenisine kadar berbat böle bişe yok
attilabeg
Active Level 5
Galaxy M
S24Fe kullanıcısıyım 2400e kullanıyor.Memnunum diyebilirim bir sıkıntısı olmadı şu ana kadar, tabii yeni bir cihaz ileride sıkıntı yapar mı onu da zamanla öğreneceğiz.
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy M
S24+ ile 7-8 saat ekran süresi aldım, cihazı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, 1 kere donduğunu görmedim. Exynos'ların kronik ısınma sorunu da **bleep** yok, oyunlarda da sıkıntı yaşamadım.
ensareiz
Active Level 8
Galaxy M
Ex 2400 1 kere donmadı gerçekten lag illaki var fakat yazılım kaynaklı boşta bile felaket ısınan bir işlemci çok kararsız yüke binince çok güç kısıyor
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Galaxy M
Exynos xxxx Series zaten rezalet, 900 ve 1000 serisi iyi çalışmıyor, 2000 serisi idare eder
Ramocann
Active Level 3
Galaxy M
M34 1280 işlemcili yukarıda yorumumda da belirttim, android 15 ile cihaz kendini buldu sorunsuz çalışıyor
0 Likes