cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Depolama Alanı Sorunu "Diğer"

(Topic created on: 12-03-2023 06:02 PM)
282 Views
smhi
Active Level 1
Options
Galaxy M

Telefonum 64gb ve "Diğer" bölümü 48gb yer kaplıyor. İçindeki dosyaları görüntüleyemiyorum. Telefonu doğru düzgün kullanamıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?

18 Comments
smhi
Active Level 1
Galaxy M
Anladım, sorunun nedeni hakkında bilginiz var mı? Bir de wipe cache ne oluyor?
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy M
Sorunun nedeni hakklında pek fikrim yok açıkcası.
Wipe cache kısaca sistemdeki gereksiz dosyaları, program önbelleklerini vs. temizleyen bir şey. Ayrıca eğer yaparsan söyleyeyim telefonun normale göre biraz kasacak yeni önbellekler oluşturacağı için, bilgin olsun (bu geçici bir süre sonra normale dönecek)
0 Likes
smhi
Active Level 1
Galaxy M
Tamamdır hocam teşekkür ederim
0 Likes
uykusuzpanda
Active Level 4
Galaxy M

diğer kısmının yüklediğiniz uygulamaların kapladığı alanıyla ilgili olduğunu sanıyorum o yüzden belki önbelleklerini falan temizleyebilirsiniz yine de 48 gb çok büyük bi alan belki yüksek gb lı oyun yüklemişsinizdir 

0 Likes
smhi
Active Level 1
Galaxy M
Oyun yuklemedim, sanırım reset atacağım. Teşekkür ederim
0 Likes
uykusuzpanda
Active Level 4
Galaxy M

aynı sorun sd kartımda var diğer kısmı 8 gb alan kaplıyor diğer kısmı aslında yüklenen uygulamaların kapladığı alan ama sd karta hiç bişey de kurmadm ki 8b lık 

Anonymous
Not applicable
Galaxy M
1Tap cleaner uygulaması ile ön bellekleri sil,uygulamaları varsa sd kart'a taşıyıp yeniden baslat cihazı.
0 Likes
RdmZdn
Active Level 6
Galaxy M
Google Play'den File Commander Yönetici & Kasa uygulamasını (paralı kullanırsan daha çok özellik var) açamayacağın kısım olmaz. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Aksi halde o kısımda yazılımın okuyamayacağı bir yazılım var olabilir.
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba smhi,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes