cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

CPU ve batarya sıcaklığı

(Topic created on: 05-09-2020 04:20 PM)
3795 Views
kutolo
Active Level 5
Options
Galaxy M

Arkadaşlar batarya ve CPU sıcaklığını hangi prgla ölçüyorsunuz?

CPU monitörle CPU sıcaklığı aidata 64 le batarya sıcaklığı veriyor.Doğru ölçüyorsa telefon ön ve arka kısım çok sıcakken 34-36 gibi değerler veriyor.Ancak ön üst ve arka üst kısımlar bu arada el yakıyor ki oyun falan değil Chrome veya 3-4 Dk konuşma.Telefon m30s .Siz de ölçüm ve hissedilen  değerler nasıl?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba kutolo,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
bilgezel
Active Level 3
Galaxy M
Cpu z İndirebilirsiniz google playden
0 Likes
kutolo
Active Level 5
Galaxy M
teşekkürler ama m30s de sadece batarya sıcaklığını ölçüyor CPU ölçmüyor
Mehmet10
Active Level 6
Galaxy M
telefonu formatla düzeliyor fabrika ayarlarina dondur ilk aldigimda benimde öyleydi format attim düzeldi simdi en fazla oyun oynayınca 34 oluyo hic 35 olmadi daha normal sosyal medyada 30-32 arasi bende m30s kullanicisiyim bu yorum size yardimci olacaktır. çözüm olarak isaretlerseniz sevinirim iyi günler
0 Likes
kutolo
Active Level 5
Galaxy M
Telefonu sıfırlayıp dediğiniz gibi yapmıştım.Ancak bir **bleep** olmadı ne yazık ki..
0 Likes
bilgezel
Active Level 3
Galaxy M
Bende ölcüyor🙄
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba kutolo,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD