cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu zamanda en mantıklı üst seviye model cihaz Samsung Galaxy m23

(Topic created on: 10-13-2022 12:43 PM)
635 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

image

20 Comments
onuistiyorum
Active Level 5
Galaxy M
M23 üst seviye ise A53 falan ne oluyor xD
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
A53 model şu anki olduğu fiyatı hak etmeyen bir cihaz
onuistiyorum
Active Level 5
Galaxy M
Hiçbir telefon fiyatını haketmiyor maalesef
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Evet
Snakeahmet
Active Level 6
Galaxy M
Üst seviye cihazlar s22 falan m23 giriş seviyesi olarak geçiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Snapdragon 750g işlemci var m23
Model cihazda bu içerisinde bulunan işlemciyi giriş seviyesi model cihaza koymazlar Çünkü bu işlemci giriş seviyesi model cihazlara göre değil üst seviye model cihazlara göre bir işlemci bu model cihazda üst seviye olduğu için bu işlemci var Ayrıca olduğu fiyat bandında bu cihazdan daha iyi bir işlemcisi olan telefon olduğunu düşünmüyorum varsa da ben bilmiyorum Bu yüzden Bu fiyatın en iyisi olduğunu düşünüyorum
4 GB RAM miktarı da Hiç de kötü olduğunu da düşünmüyorum ayrıca bunu da belirtmek isterim zaten işlemcisi de iyi olduğu için cihaz daha kolay kolay kasma donma olacağını düşünmüyorum.
Cihaz markası hem Samsung hem de Snapdragon işlemcilerinin iyisinden var içerisinde olduğu fiyat bandı da iyi kaçırılmaması gerekilen olduğu fiyatın en iyisi olduğunu düşünüyorum Bu model cihazın.
0 Likes
Snakeahmet
Active Level 6
Galaxy M
Ben cihaz kötü demedim segmentasyon olarak olarak bulunduğu yeri söyledim zaten Bi işlemci ilede telefon üst segment olmaz m serisi düşük seviye olarak üretilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Cihaz giriş seviyesi değil Orta seviyenin biraz üstü
Snakeahmet
Active Level 6
Galaxy M
O dediğin seviye cihazlar s21 fe ve s20 fe sınıfı cihazlar orta üst segment olarak geçiyor