cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bildirim sesi ayarlama

(Topic created on: 01-26-2021 12:02 AM)
1183 Views
Neyinpesindesin
Active Level 4
Options
Galaxy M

Dostlarım merhaba, G M51 telefonumun android ile birlikte gelen bildirim seslerini beğenmiyorum fakat "notifications" klasörüne eklediğim sesleri sistem görmüyor. 

3.parti bir uygulama ile(zedge) bildirim sesini değiştiriyorum fakat bu şekildede bildirim sesi çıkmıyor!
Bir yöntemi var mıdır? 

Şimdiden teşekkür...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Neyinpesindesin,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm.

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için mevcut veya gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
kingbaron
Active Level 4
Galaxy M
play store'dan bildirim sesleri indiren bi uygulama indir için beğendiğini seç o direk bildirim sesi bölümünde görünür
Ankax
Expert Level 1
Galaxy M
Galaxy store da Snaptube var onunla youtube dan müzik indir dene
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy M
Zedge den ben de yükledim. Ama taşımadım. İndiği yerde bıraktım. Zil sesi oluyor
Galaxy M
Dostum bildirim sesi yazmıştım, gözünden kaçmış sanırım.
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy M
Anladım, bende de hem zil sesi hem bildirim var. Şöyle yap. Zedge den hangi amaçla kullanacaksan o şekilde indir. Örneğin aramaya bir şarkı ismi yazdın çıkan seçenekte zil sesi, bildirim sesi, duvar kağıdı seçeneği çıkar. Sen bildirim sesi için kullanacaksan bildirim sesi seçeneğinden indirmelisin.
Galaxy M
O şekilde yapmıştım, indirme ile olmuyor. Sistem bildirim sesi seçtirmiyor.
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy M
İndirme yaptıktan sonra zedge uygula diyor bir de öyle dene
Galaxy M
knka zedge ile bildirim sesi değistirebiliyorum, sorumu tekrar ve dikkatli şekilde okurmusun?
anlıyorum yardım etmek istiyorsun fakat bana bilmediğim bir şey söyleyeceksen yorum yazarsan sevinirim.
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Neyinpesindesin,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm.

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için mevcut veya gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD