cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 11 faciası😡

(Topic created on: 04-08-2021 12:32 AM)
282 Views
sypsnl
Active Level 3
Options
Galaxy M

Ya anlayamıyorum! Yeni bir güncellemenin yeni özellikler getirmesi gerekmez mi? Neden var olan kullanışlı özellikleri kaldırırsınız anlamıyorum!!!

Android 10 : 
👉 Duvar kağıdı hareket efekti kaldırıldı!
👉 Kod girerek mesaj engelleme kaldırıldı!
👉 Şebeke seçme kaldırıldı! 
 Ve bazı özellikler... 

Android 11:
👉 Görüntülü arama özelliği kaldırıldı!
 Ne yapmaya çalışıyorsunuz ki?
Yeni gelecek güncellemeyi tanıtırken kaldırılacak özellikleri de haber verseniz olmaz mııııı? 

Android 11 'e geçmeyen arkadaşlar! Güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum. Çift tıklayarak ekran kilitleme özelliğinden başka işe yarar bi halt yok 11'de !!!
9 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy M
Özellikle kod ile mesaj engelleme kötü oldu gönderen yerinde numara yok saçma sapan isimler yazıyo içerisinde bulunan kodu yazıp o kod ile gelen SMS ler engelleniyordu sonuna kadar haklısın katılıyorum sana ileride gelecek güncellemeler ile geri gelme şansı vardır belki de
sypsnl
Active Level 3
Galaxy M
Umarım. Yoksa elimdeki cihaz kullandığım son samsung marka telefon olacak!
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy M
Benim de görüntülü arama ve şebeke seçimi amaç ne tam olarak samsung Türkiye nin yeyata samsung un
Gezgin23
Active Level 8
Galaxy M
Adam haklı beyler 👍
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Zaten samsung andorid 11 once verir ozelikleri andorid 10 diyer markalar alir 11 ile ornek dark mod 9 beraber geldi ama andorid 8 beraber vermisti diyer markalar and 9 almisti herzaman samsung 1 adim onde dir o konuda
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy M
Kod. Dediğiniz hızlı arma mı ?
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy M
B43 yazan yer kod

Screenshot_20210407-232826_Messages_8247.jpg

GRKN17
Expert Level 5
Galaxy M
Gönderen yeri numara yok engelleme yerine B43 yazınca bu kanaldan gelen SMS ler engelleniyor duuu Android 10 da şuan maalesef kaldırıldı
bülentM21
Active Level 3
Galaxy M
Android 11 indirmeyin pişmanlıktır Samsung bile kabul ediyor bunu hatalı tasarım
0 Likes