Resolved! Solved

Original topic:

Always on display

(Topic created on: 11-01-2022 08:22 PM)
761 Views
tanem36
Active Level 3
Options
Galaxy M

Yazıyorum deniyorum olmuyor yani neden bir cihaza bu özellik konulmaz yani herşeyi düşünüp bunu koymamak ne saçma yani kısa açılır pencere ayarları falan hepsine baktım yok olmuyor bir güncelleme ile kusuru kapatın artık 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
M33 LCD panel olduğu için AOD olmuyor neden LCD panellerin siyah renkleri led panellere göre(OLED,amoled,süper amoled,dinamik amoled) işte LCD paneller siyah renkleri gösterirken pikselleri siyaha boyar led panellerde ki gibi piksellerini tamamen kapatmaz
Ve piksellerini boyadığı için pil tüketimi yapar ama led paneller piksellerini tamamen kapatır ve pil tüketimi yapmaz
Ayrıyetten lcd panellerin pil tüketimi fazladır arka aydınlatmaya ihtiyaç duyduğu için ama led paneller arka aydınlatmaya ihtiyaç duymaz
Siyah dışındaki renklerde de Led paneller daha verimli yani

View solution in context

21 Comments
MKarakaya
Active Level 4
Galaxy M
Model nedir aceba ?
0 Likes
tanem36
Active Level 3
Galaxy M
M33
MKarakaya
Active Level 4
Galaxy M
Yukarıda arkadas açıklamış,lcd olduğu için kullanamazsınız hatta o özellik direk olmaz
0 Likes
tanem36
Active Level 3
Galaxy M
😔😔😔😔
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Uygulama ile kullansanız bile verimli olmaz pil tüketimi için
0 Likes
tanem36
Active Level 3
Galaxy M
Mecbur uygulama kullanıyorum pilin anası ağlıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Kullanmayın çok da aman aman özellik değil ben kullanmıyorum mesela
tanem36
Active Level 3
Galaxy M
Ama öyle ses var görüntü yok bir ise yaramıyor
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
M33 LCD panel olduğu için AOD olmuyor neden LCD panellerin siyah renkleri led panellere göre(OLED,amoled,süper amoled,dinamik amoled) işte LCD paneller siyah renkleri gösterirken pikselleri siyaha boyar led panellerde ki gibi piksellerini tamamen kapatmaz
Ve piksellerini boyadığı için pil tüketimi yapar ama led paneller piksellerini tamamen kapatır ve pil tüketimi yapmaz
Ayrıyetten lcd panellerin pil tüketimi fazladır arka aydınlatmaya ihtiyaç duyduğu için ama led paneller arka aydınlatmaya ihtiyaç duymaz
Siyah dışındaki renklerde de Led paneller daha verimli yani