cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

4.5g özelliğini kullanamıyorum

(Topic created on: 09-05-2024 12:39 AM)
129 Views
Sqwazy
Active Level 3
Options
Galaxy M

Telefonu aldığımızdan beri 4.5g özelliği gözükmüyor, bu yüzdende 4.5g servisini ve vowifi i kullanamıyorum. Zatem m20 sinyal gücü düşük bir telefon, 4.5g özelliği gözükmediğinden ve kullanamadığımdan vowifi de kullanamıyorum, ne yapmam lazım, sıfırlamayıda denedim.

Telefon orjinaldir, samsung türkiye garantili teknosadan almıştık, sıfır aldık, herhangi bir root yoktur. Bütün güncellemeleri yüklenmiştir.

Normalde telefon 4.5g ve VoWifi destekliyor

image

image

image

Sqwazy
Active Level 3
Galaxy M
Benim sim kartımı başka cihazlarada taktım( A04, A04s, A50, J7 Pro) ve bu cihazlarda 4.5g çalışıyor, yetkili servise götürsem çözülürmü?
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy M
Bqk bu sorun değil servislik bir durumda değil bak bende vodafone da 4g yazıyor turkcell de 4.5g iphone takıncada LTE yazıyor hepsi aynı alt yapı hangi oporotör ise ara hd ses özelliğini aktif et hiç bir farkı yok google da araştır anlarsın
0 Likes
Sqwazy
Active Level 3
Galaxy M
LTE yazmasına rağmen 4g bağlı, bazı uygulamalardanda baktım 4.5g servisi yok yazıyor. Bu servis olmadan voice over serviside kullanamıyorum
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy M
Bak vodafone da 4g olduğu halde volte özelliğini kunlandım boşver takma kafana cihaz arızalı değil genede için rahat olsun istersen 4447711 ara uzaktan bağlanıp test yapsınlar cihazına
0 Likes
Sqwazy
Active Level 3
Galaxy M
Benim için önemli olan vowifi, çünkü telefonda sürekli sinyal kaybı var, bunu nasıl çözebilirim
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Cihaz rod mu atınız yada yd mi eger degim 2 olaydan biri ise ondan 4.5g cıkmaz o olay ülkemizteki yazılımsal olaydır dızelmez yani
0 Likes
Sqwazy
Active Level 3
Galaxy M
Cihaza hiç rod atmadım, ilk çıktığında sıfır aldım
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Yurd dısımı eger tr kayıtlı garantili ise aldıgınız yere verin degisim isteyin eger kabul edilmese tuketici mahkemesine bas vuru yapın
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Ve hatın telefoncu da kestirdiseniz olmaz
0 Likes
Jordbif
Active Level 3
Galaxy M
Merhaba, telefonda 4g açık bir sorun yok ancak şöyle bir durum var telefonunuz VoWifi desteklese bile kullandığınız operatörün de kullandığınız telefonu desteklemesi gerekiyor. mesela ben huawei p20 lite kullanırken Türktelekomda VoWifi kullanamıyordum telefonum Türktelekom tarafından desteklenmiyordu ancak vodafone'a geçtiğim zaman VoWifi kullanabiliyordum sanırım siz de aynı sorunu yaşıyorsunuz vodafone müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı tavsiye ederim. Eğer desteklemiyor diyorsa diğer operatörlerin müşteri hizmetlerinden de destek alın destekleyen birine geçerseniz sorununuz düzelebilir.
0 Likes