cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

4.5g özelliğini kullanamıyorum

(Topic created on: 09-05-2024 12:31 AM)
133 Views
Sqwazy
Active Level 3
Options
Galaxy M

Telefonu aldığımızdan beri 4.5g özelliği gözükmüyor, bu yüzdende 4.5g servisini ve vowifi i kullanamıyorum. Zatem m20 sinyal gücü düşük bir telefon, 4.5g özelliği gözükmediğinden ve kullanamadığımdan vowifi de kullanamıyorum, ne yapmam lazım, sıfırlamayıda denedim.

Telefon orjinaldir, samsung türkiye garantili teknosadan almıştık, sıfır aldık, herhangi bir root yoktur. Bütün güncellemeleri yüklenmiştir.

Normalde telefon 4.5g ve VoWifi destekliyor

image

image

image

25 Comments
Galaxy M
Kullandığınız sim operatörün ayarlarından 3g'ye alıp tekrar 4.5g aktif edin de deneyin bu yazılımsal gibi duruyor ama YouTube'den vs baktın mı başkalarına onlarda nasıl gösteriyor?
0 Likes
Sqwazy
Active Level 3
Galaxy M
Hat ayarlarında 4.5g açık, youtube da çözüm bulamadım en son çare servis gibi gözüküyor, her ayarı denedim ama bir türlü olmuyor
0 Likes
Galaxy M
Dediklerimi tekrar okuyun anlamamışsınız
0 Likes
Sqwazy
Active Level 3
Galaxy M
3g aldım geri lte seçtim, 2g aldım yaptım ama olmuyor, vodefone kullanıyorum onada gittim telefona baktılar ama desteklemiyor galiba dediler, epey den baktım 4.5g destekliyor yazıyor ama 4.5 özelliğini açabileceğim hiçbir ayar yok ayarlarda
0 Likes
Galaxy M
Telefon ayarından dur bende vodafone kullanıyorum yerini göstereyim oradan dene 1dk
0 Likes
Galaxy M
Uygulamasına gir sol altta hesabıma tıkla hat ayarlarına sonra da internet ve servis ayarlarından 4.5g özelliğini kapat biraz bekle 3g olunca mobil verini kapat sonra telefonu yeniden başlat açıldığında aç mobil verini sonra gir Vodafone uygulamasına en baştaki yere gel 4.5g servisini tekrar aç
0 Likes
Sqwazy
Active Level 3
Galaxy M
Tek tek adım adım yaptım ama ne yazıkki sorun çözülmedi
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy M
Merhaba cihazın 4.5g destekliyor bilgin olsun bu durum firma ile alakalı alt yapısıyla alakalı turkcell ve turktelekom harici iyi değil şebeke vodafone da kunlandım 3 ay zor kunlandım istanbulda çekmiyordu arayıp ayarlarına baktır ve başka cihazda aynı sim kartı denemen gerekli büyük ihtimalle sim kartın ile alakalı bu sorun yazılımsal olmaz düşük ihtimal da olda donanımsal olabilir
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy M
Ayrıca paylaştığın görselde 4g yazıyor buda 4.5g oluyor bazı cihazlarda LTE,4G,4.5G yazabilir endişelenme
0 Likes