cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

3g görüntülü konuşma

(Topic created on: 06-09-2021 09:03 PM)
1224 Views
tlncnlc5252
Beginner Level 3
Options
Galaxy M
Samsung Galaxy M31 (SM-M315F) model telefon kullanıcıyım en son yapılan Android 11 güncellemesinden snra hat üzerinden görüntülü arama özelliğim kaldırıldı telefonun volte servisi açık başka hatlarda denedim samsung teknik destekten yardım aldm hem hattın İnternet ayarlarını hemde telefonu fabrika ayarlarına çevirmem istendi sorun yine devam ediyor görüntülü görüşme özelliği var diye Bn bu telefonu aldm samsung yaptığı güncellemesinden snra bu özelliği kaldırdı bu sorunun giderilmesini istiyorum duo özelliği getirildi istesem ek ek uygulama yükledim yada gider iPhone alırdım görüntülu görüşme özelliğini kaldırıp saçma sapan uygulama getirdiniz sorun düzelmez ise yasal kanallardan hakkımı aricam

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy M
Android 11 sürümüne sahip cihazlarda görüntülü görüşme yapılabilmesi için VoLTE seçeneğinin etkin olması gerekir. VoLTE seçeneği etkin değilse Görüntülü Arama simgesi yer almamaktadır.

· Cihaz, VoLTE şebekesine bağlı değilse görüntülü görüşme yapılamaz. Görüntülü arama simgesinin etkin olması için cihazın aktif olarak VoLTE bağlantısının olması gerekmektedir.

· Telefon-Sağ üst köşedeki üç nokta- Görüntülü arama seçeneği- Her zaman sor ve Varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.

Yapmış olduğunuz kontrollere ek olarak lütfen aşağıdaki kontrolleri sağlayın.

·Arama kısıtlama/Yönlendirme durumunun kontrol edilmesi.
·Telefon > Ayarlar > Numaraları engelle
·Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama yönlendirme > Görüntülü aramalar
·Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Giden aramayı engelleme > Görüntülü aramalar
·Operatöre ait uygulamadan, hat durumunun kontrol ediniz. (Örneğin Turkcell için; Digital Operator > Yardım > Mobil Arama Bağlantı Kontrolü)
·Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla > Fabirka ayarlarına dön işlemini de deneyebilirsiniz.

Tüm kontrollere rağmen sorunun devam etmesi halinde, sim kart profilinin kontrolü/sıfırlanması için lütfen hizmet aldığınız operatöre danışınız.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Galaxy M
Dou üzerinden yapılıyordu herhalde Pek bir fikrim yok bu konuda
Not: Aslında Telefon falan kullanmıyorum onun için Hiiiiiiiç birşey bilmiyorum.
İyi akşamlar.
0 Likes
Solution
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy M
Android 11 sürümüne sahip cihazlarda görüntülü görüşme yapılabilmesi için VoLTE seçeneğinin etkin olması gerekir. VoLTE seçeneği etkin değilse Görüntülü Arama simgesi yer almamaktadır.

· Cihaz, VoLTE şebekesine bağlı değilse görüntülü görüşme yapılamaz. Görüntülü arama simgesinin etkin olması için cihazın aktif olarak VoLTE bağlantısının olması gerekmektedir.

· Telefon-Sağ üst köşedeki üç nokta- Görüntülü arama seçeneği- Her zaman sor ve Varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.

Yapmış olduğunuz kontrollere ek olarak lütfen aşağıdaki kontrolleri sağlayın.

·Arama kısıtlama/Yönlendirme durumunun kontrol edilmesi.
·Telefon > Ayarlar > Numaraları engelle
·Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama yönlendirme > Görüntülü aramalar
·Telefon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Giden aramayı engelleme > Görüntülü aramalar
·Operatöre ait uygulamadan, hat durumunun kontrol ediniz. (Örneğin Turkcell için; Digital Operator > Yardım > Mobil Arama Bağlantı Kontrolü)
·Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla > Fabirka ayarlarına dön işlemini de deneyebilirsiniz.

Tüm kontrollere rağmen sorunun devam etmesi halinde, sim kart profilinin kontrolü/sıfırlanması için lütfen hizmet aldığınız operatöre danışınız.
0 Likes
tlncnlc5252
Beginner Level 3
Galaxy M
Maalesef herseyi yaptım sorun sadece bnde değil 11 guncellemsi alan çoğu cihazlarda duo uygulamasıyla görüntülü görüşmeyi samsung kaldırdı
0 Likes
RecepF
Expert Level 5
Galaxy M
Maalesef böyle bir sorun var tam verimli olmadı VoLTE dünde arkadaş A52 aldı sırf görüntülü görüşme için kendisi engelli kardeşimiz WhatsApp üzerinden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım olmadığını söyledi yanıma gelince tekrar kontrol edeceğim

Daha öncede VoLTE için konu açmıştım tabi yeterli değil çoğu cihazlar'da sorun var

HD+(VoLTE) nedir, hangi Cihaz uyumlu, nasıl aktif edilir
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/HD-VoLTE-nedir-hangi-Cihaz-uyumlu-nasıl-aktif-edilir/td-p/...