cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şifre ile uygulama kilitlemek istiyorum

(Topic created on: 11-05-2020 10:44 PM)
64869 Views
was5vanilyalietimek
Active Level 1
Options
Galaxy M

Samsung Galaxy m11 kullanıyorum.Cihazımdaki uygulamaları şifre ile kilitlemek istiyorum.Nasıl yaparım?? 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
EndlessTDA10
Active Level 7
Galaxy M
Şuanlık Samsung'un böyle bir özelliği bulunmuyor. Siz yinede 3. parti bir uygulamayı Play Store aracılığı ile indirebilirsiniz.

View solution in context

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Samsung'un güvenli klasör uygulaması ile uygulamaları güvenli klasör içerisine taşıyıp koruma altına alabilirsiniz.
Fakat cihazlar arasında yazılım ve donanım farklılıkları vardır. Quick panelde güvenli klasör simgesi yoksa veya ayarlar içerisinde arattığınızda çıkmıyorsa cihazınızda bu özellik mevcut değildir.

View solution in context

8 Comments
Solution
EndlessTDA10
Active Level 7
Galaxy M
Şuanlık Samsung'un böyle bir özelliği bulunmuyor. Siz yinede 3. parti bir uygulamayı Play Store aracılığı ile indirebilirsiniz.
Galaxy M
Uygulamalara güvenemiyorum
Galaxy M
zaten benim istediğim desen şifre koymak değip basbaya şifre koymak istiyorum bunubkarsilayan uygulama pek az
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
guvenli klasor diyer bir ozelik var o klasor yaparsin ama o ozelik sizin telde yok
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Samsung'un güvenli klasör uygulaması ile uygulamaları güvenli klasör içerisine taşıyıp koruma altına alabilirsiniz.
Fakat cihazlar arasında yazılım ve donanım farklılıkları vardır. Quick panelde güvenli klasör simgesi yoksa veya ayarlar içerisinde arattığınızda çıkmıyorsa cihazınızda bu özellik mevcut değildir.
Galaxy M
Ne yazık ki güvenli klasör uygulamadı bulunmuyor
Galaxy M
sağolun çok teşekkür ederim
TwoUI
Active Level 8
Galaxy M
s secure yi araştır. çok işe yarar
0 Likes