- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-08-2020
05:54 PM
(Last edited
10-08-2020
05:55 PM
by
User0000002
) in
Öncelikle Merhaba.
Evimde UE43MU 7000 Samsung televizyona sahibim. İnternet hızım ADSL bağlantı 8 Mb/sn iken herhangi bir sorunla karşılaşmadan televizyonun applikasyonlarını rahatlıkla kullanabiliyordum. Modemimi TP-LINK Archer VR300 modeline, ağ hızımıda 32 Mb/sn yükseltince televizyonun applikasyonlarına erişim problemlerim başladı. Özellikle Netflix uygulamasına girmekte zorlanıyorum. Modemin 2.4 GHZ ve 5 GHZ bağlantısı kablosuz olarak açık olmasına rağmen sadece 2.4 GHZ bağlantı adını görebiliyorum. Bağlantı yaptığımda Netflix uygulaması açılmıyor veya netflix yazısı çıkıp kalıyor. SmartHUB bağlantı testi yaptığımda bazı zamanlarda internet dengesiz uyarısı alıyorum. Problemlerimi çözmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-09-2020 10:38 AM (Last edited 10-09-2020 10:41 AM ) in
Galaxy MMerhaba xTanerx,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Sorununuz için aşağıdaki adımları kontrol etmenizi rica ederim;
- Yazılımınızın güncel olduğundan emin olunuz.
- İnternet ağınızda güvenli ağ filtresi varsa kaldırılmalı.
- Mobil ağ üzerinden bağlantı kurmanızı deneyinizin. Aynı durumu mobil ağda yaşamıyorsanız internet sağlayıcınızla görüşebilirsiniz.
- Televizyonlar, 2.4 GHz internet bağlantısını kabul eder. 5 GHz ye bağlanılmamalı.
Sorun düzelmemesi halinde, durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2020 05:57 PM in
Galaxy MÖncelikle Merhaba.
Evimde UE43MU 7000 Samsung televizyona sahibim. İnternet hızım ADSL bağlantı 8 Mb/sn iken herhangi bir sorunla karşılaşmadan televizyonun applikasyonlarını rahatlıkla kullanabiliyordum. Modemimi TP-LINK Archer VR300 modeline, ağ hızımıda 32 Mb/sn yükseltince televizyonun applikasyonlarına erişim problemlerim başladı. Özellikle Netflix uygulamasına girmekte zorlanıyorum. Modemin 2.4 GHZ ve 5 GHZ bağlantısı kablosuz olarak açık olmasına rağmen sadece 2.4 GHZ bağlantı adını görebiliyorum. Bağlantı yaptığımda Netflix uygulaması açılmıyor veya netflix yazısı çıkıp kalıyor. SmartHUB bağlantı testi yaptığımda bazı zamanlarda internet dengesiz uyarısı alıyorum. Problemlerimi çözmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2020 06:38 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2020 06:52 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2020 06:23 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2020 06:53 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2020 06:58 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2020 07:07 PM (Last edited 10-08-2020 07:08 PM ) in
Galaxy MBağlantı sorunu hakkında, benim de eski 2.4GHZ'lik modemimde bahsettiğiniz sıkıntılar olmaktaydı, eski bir modem değildi aslında, modemi değiştirince stabil bir internet bağlantısı almaya başladım. Yanlış yönlendirmek istemem ama ben size biraz daha araştırıp internet servis sağlayıcınız ile iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum, televizyonunuz ile alakalı bir problem olmamalı.
Bunları yapmadan önce ethernet kablosu ile televizyonunuzu internete bağlamayı deneyin, sorun devam etmez ise uğraşmanıza gerek kalmaz.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-09-2020 10:38 AM (Last edited 10-09-2020 10:41 AM ) in
Galaxy MMerhaba xTanerx,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Sorununuz için aşağıdaki adımları kontrol etmenizi rica ederim;
- Yazılımınızın güncel olduğundan emin olunuz.
- İnternet ağınızda güvenli ağ filtresi varsa kaldırılmalı.
- Mobil ağ üzerinden bağlantı kurmanızı deneyinizin. Aynı durumu mobil ağda yaşamıyorsanız internet sağlayıcınızla görüşebilirsiniz.
- Televizyonlar, 2.4 GHz internet bağlantısını kabul eder. 5 GHz ye bağlanılmamalı.
Sorun düzelmemesi halinde, durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD