cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ÇÖZÜLDÜ /Yazılım güncelleme hatası

(Topic created on: 02-19-2021 10:45 PM)
7042 Views
ツRODANツ
Active Level 6
Options
Galaxy M

M31 cihazında yazılım güncellemesi yapıyorum ama sürekli ağ bağlantısı hatası veriyor mobil verimi açıyorum aynı farklı wifiye bağlanıyorum yine aynı hata yardımcı olursanız sevinirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba taktik19,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
benimde boyle

Screenshot_20210219-212727_Software update.jpg

ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy M
Peki nasil düzeltebilirim biliyormusunuz
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy M
birçok samsung kullanıcısı bende dahil bu sorun var maalesef beklemekten başka çaremiz yok
ArdaBk
Active Level 6
Galaxy M
Türkiye sunucuları ile alakalı bu sorun bende yaşıyorum çözüm beklemek
Galaxy M
Şu sıralarda Samsung'un sunucularında problem var diye biliyorum.
ersën
Active Level 6
Galaxy M
Aynı sorun bende yaşıyorum.
tam bir ileti yazacakken sizin iletinizi gördüm
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy M
Bende böyle bir sorun yok. Türkiye sunucularıyla ilgili bir problem var bence. Türkiye den yazılım alanlarla ilgili bir sorun var. Ben hindistan sürümü kurduğum için hindistan üzerinden alıyor. Bende sorun yok.

Screenshot_20210219-230323_Software update.jpg

İLKEŘ-M21
Active Level 7
Galaxy M
bende de m21 var hindistan romu yüklü hindistan a güncelleme gelince banada direk gelecek mi yoksa odin ile mi kurmam gerekir bilgin var mı acaba :) güvenlik güncellemesi vb
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy M
hindistan yazılımını bir kere atmanız yeterli olacaktır. Hindistanda yayımlanan her güncelleme ota ile gelecektir 🙂