cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

sildiğim fotoğraflar geri geliyor

(Topic created on: 02-27-2021 06:40 PM)
11635 Views
wlifff
Active Level 1
Options
Galaxy J

2 yıl önce sildiğim fotoğraf ve klasörler tek tek geri geliyor siliyorum daha sonra eskileri geliyor bir sey de yapmadım bunun sebebi ne olabilir?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy J
Onlar cihaza gelmiyordur dosyalar klasör içerisinde Google drive var oradan da silersen bir daha o eski resimleri göremezsin Google drive bulut olarak açtığın Google hesabıyla yedek alıyor o yedekler de dosyalar 📂 içerisinde Google drive klasör olarak görülüyo yada başka bir Google drive hesabına geçiş yapın o resimleri göremezsiniz

View solution in context

Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy J

google hesabına sekronize ettiysen, drıve ile yedekleme olduysa silsende otomatik geri gelir. Hesabınızda yedekli olduğu içindir.  olmazsa yapamazsan uzaktan erişim için başvurursan kontrol eder ve durumu çözümleyebilirler.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
ardapppppa10s
Active Level 7
Galaxy J
ayarlada silme dedin odandir
ardapppppa10s
Active Level 7
Galaxy J
süresi var onun değiştirdisen o kaynaklanıyordur
wlifff
Active Level 1
Galaxy J
hiç anlamıyorum ya şimdi tek tek yeniden mi silicem off
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy J
Onlar cihaza gelmiyordur dosyalar klasör içerisinde Google drive var oradan da silersen bir daha o eski resimleri göremezsin Google drive bulut olarak açtığın Google hesabıyla yedek alıyor o yedekler de dosyalar 📂 içerisinde Google drive klasör olarak görülüyo yada başka bir Google drive hesabına geçiş yapın o resimleri göremezsiniz
Galaxy J
hayret, millet sildiklerim geri gelsin diye yakınır seninki tam tersi 😄
Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy J

google hesabına sekronize ettiysen, drıve ile yedekleme olduysa silsende otomatik geri gelir. Hesabınızda yedekli olduğu içindir.  olmazsa yapamazsan uzaktan erişim için başvurursan kontrol eder ve durumu çözümleyebilirler.

0 Likes