cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

"Yüklendi" yeri silik görünen ve de "Aç" butonu olmayan UYGULAMALAR

(Topic created on: 08-28-2021 04:13 AM)
460 Views
LaraH
Active Level 3
Options
Galaxy J

Burada ekran görüntüsünü verdiğim 4 Uygulama silik bir biçimde "Yüklendi" görünüyor ve bu 4 adet Uygulama telefonumda Uygulamalarımda var olmasına rağmen görülen "Yüklendi" butonu neden silik ve tabii dolayısıyle "Aç" butonu da yok ve bu 4 Uygulamanın Ayarlar'da "Güncellemeleri kaldır" demesi dışında başka da seçeneğini göremedim.. Acaba "Güncellemeleri kaldır" desem ve sonra tekrardan güncellesem mi diyorum ama cesaret edemedim, benim ne yapmam lazım bu yazdığım sorunu yaşayan birileri var mı ya da bu konuda farklı bir fikri olan var mı?

Yardımcı olabilecek biri varsa yazabilir mi, lütfen. Teşekkür Ederim.

Samsung (Uygualamalar).jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy J
Bunlar sistem uygulaması olduğundan böyle yüklendi silik çıkar ve açılmadıklarından aç butonu yoktur Güncellemeleri kaldırıp tekrar güncelleseniz de gene aynı olur Yani normal bir durum

View solution in context

3 Comments
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy J
Samsung kendi uygulamaları olduğu için yazilimsal uygulamalar bunlari acma şansın yok. Güncellemeyi kaldirsan bile bi eski sürüme geçersin yine Güncellemek zorunda kalirsin. Bunlarin işlevleri telefonun yazilimsal işlevleri.. bunlarda sorun varsa bu fonksiyonlar çalışmaz için rahat olsun.. iyi geceler
Solution
Galaxy J
Bunlar sistem uygulaması olduğundan böyle yüklendi silik çıkar ve açılmadıklarından aç butonu yoktur Güncellemeleri kaldırıp tekrar güncelleseniz de gene aynı olur Yani normal bir durum
Galaxy J
En soldaki Samsung Pass ın otomatik doldurma özelliği, 2.sıradaki galaxy store dan falan alısveriş yapma ekranini getiriyor önüne, 3.sü özelleştirmeler sağlıyor,4.sü de metinleri sesli okuma için faydalı yani mesela mesajlari okuyan bir uygulama indirirsen bununla birlikte çalışır,hepsi sistemde arkada çalışan yararlı ve yararliya yakin uygulamalar