- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-11-2021 02:39 AM (Last edited 10-13-2021 02:57 AM ) in
Galaxy JTelefonum Samsung J5 Prime "Samsung Experience Ana Ekranı" VE "Samsung Biz Service" adlarında bu 2 uygulamanın güncellenmesi geliyor ama sadece geliyor güncellemede hata veriyor ve güncellemiyor.
Bu konuda Samsung'u aradım Smart Tutor'u indirin arayacağız dediler tmm indirdim aradılar ama arayan kişiye bu konu fransız geldi:) Demek ki telefonunuz bu güncellemeleri kabul etmiyor dediler e bende biliyorum kabul etmediğini demek ki Smart Tutor sadece olanı indiriyor e bende indiririm sadece olanı indirmeyi.. Bende dedim ki bari bu 2 uygulamanın güncellemesini durdurun dedim çünkü 2 aydır sürekli geliyor ama hata verip yüklemiyor buna da yapamayız dediler haa bir de hata veren yüklenemeyen "Samsung Biz Service" uygulaması var ya beni arayan Samsung temsilcisi de bu uygulamanın adını da ilk olarak duydu, kendisine uygulamanın adını hecelemek zorunda kaldım:)
"Samsung Experience Ana Ekranı" uygulaması hem telefona gömülü hem de önemli bir uygulama ama yine de telefonum güncellemeyi kabul etmiyor kabul etmesi için iPhone almak zorunda değilim dimi?
Samsung şirketinin bu başa çıkamadığı ve yetersiz kaldığı durumda ben ne yapabilirim, peki? Üstelik bu iki uygulamayı güncelleyemediği gibi telefonuma da 3 günde bir geliyor bu ikisini güncellemem için.. Ben yükleyemiyorum ama onlar inatla gönderiyor ve zaten güncellenemeyen bu 2 uygulama için güncellemeyi sürekli gönderdiklerinde beni de rahatsız etmiş oluyorlar.
"Samsung Experience Ana Ekranı"nın apk'sini mi yükleyeyim, teşebbüs ettim telefonun tüm ayarları değişecek dedi ki buna h.kartı da dahilmiş bende cesaret edemedim.
Şimdi gelelim 2.nci uygulamaya ki bu da "Samsung Biz Service" ve bu uygulamanın adı hem uygulamalarımın içinde yok ayrıca Google Play'de ve Galaxy Store'da adı bile yok bile ama güncellemesi geliyor işte..
Şimdi soruyorum:
Bu "Samsung Experience Ana Ekranı"nın apk'sini yükleyen var mı yaptığı değişiklikler nedir, biri yazabilir mi lütfen ve de ayrıca "Samsung Biz Service"i de soruyorum var mı bu ikisinin apk'sini telefonuna yükleyen ya da benim gibi bu sorunu yaşayıp da ve farklı bir çözümü bulan biri?
VE BİR ŞEY DAHA: Bu forumlarda yazılanlar 2 gün sonra cevap verilemeyecek duruma getiriliyor konu çözülmeden konu kapatılıyor ki dolayısıyle cevap da verilemiyor tabii ki.. böyle bir sistem daha önce yoktu, pekii de aceleniz ne arkanızdan kovalayan mı var bir sorun yaşamasak zaten bu yazmalarla uğraşmazdık değil mi bırakın da 2 ay açık kalsın ne olmuş ki, 2 günde sorun mu çözülürmüş?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2021 02:52 AM (Last edited 10-11-2021 02:57 AM ) in
Galaxy Jsürümden sürüme uygulamalarda farklılık gösterebiliyor APK olarak yeni sürüm indirseniz bile açmayabilir, bir sorun var güncelleme konusunda cihazınıza gelipte açılmaması Galaxy Store uygulamasından bu güncellemeler geliyor mu
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2021 03:04 AM (Last edited 10-11-2021 03:37 AM ) in
Galaxy JTeşekkür ederim cevap için tamam pekii otomatik güncellemeyi kapatayım ama Samsung Biz Service uygulamasını ne yapayım böyle bir uygulama Google Play'de zaten yok..
Bu arada Samsung Experience Ana Ekranı apk'si açmaya teşebbüs etti ama ayarların hepsini bozacak hanii belki hariçten yüklendiği için bunu yapabilir mi.. bilemiyorum.
Diğerini tamam geçelim de ama Samsung Experience Ana Ekranı önemli ve telefonun içinde gömülü bir uygulamadır ve her telefon sürümünde kabul edilmesi olarak ayarlayamıyorlar mu, yetersizler o zamann
Bu arada sorduğunuz üzere hyr Galaxy Store'dan gelmiyor, Google Play'den geliyor sadece.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2021 03:17 AM (Last edited 10-11-2021 11:25 AM ) in
Galaxy JDiğeri Samsung biz servis uygulaması içinde Ayarlar> uygulamalar> sağ üstteki üç noktaya tıklayın sistem dosyalarını göster ara kısmından o uygulamayı bulup devre dışı veya güncellemeleri kaldır yapmayı deneyin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2021 03:33 AM (Last edited 10-11-2021 04:18 AM ) in
Galaxy JSamsung Experience Ana Ekranı apk uygulaması ayarları bozacağını zaten anons ediyor yani fotodaki gibi güncellemeyi kaldır dedikten sonra apk'yi yüklediğimde bozmaz diyorsunuz öyle mi, bu mümkün mü peki.. kafam karıştı:) ama bu seçenek de aklımda olsun tabii..
Ve Samsung Biz Service adındaki uygulama sistem dosyalarını göster dediğimde de görünmüyor ki yani böyle bir isimde bir dosya yok belki de başka isimdedir çünkü güncellemesi geliyor ya..
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2021 11:33 AM in
Galaxy JGoogle play Store uygulamasının'da verisini silin telefonu kapatıp yeniden açıp deneyin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2021 11:57 AM (Last edited 10-11-2021 11:58 AM ) in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2021 12:17 PM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2021 07:47 AM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-13-2021 02:34 AM in
Galaxy JÖnceleri vardı ama sonradan onu da güncelleyemedi telefonunuza uygun değil dendi dolayısı ile bende dışarıdan Samsung members apk yükledim öyle devam ediyorum.