cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Stock Rom Knox Sayacını Etkiler Mi

(Topic created on: 09-27-2022 12:40 AM)
533 Views
ugurozturk
Active Level 4
Options
Galaxy J

Telefonu telefoncuya verdim anakartı değişti rom yüklemiş ancak BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) romu. Ben de orjinal stock Türkiye romu var odin ile yüklesem knox sayacı artar mı? Bu yüzden S Health ya da Samsung Passi kaybetmek istemiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba ugurozturk,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
omerluna
Expert Level 5
Galaxy J
Stock rom etkilemez. Bende de Stock Ukrayna romu kurulu hala her şeyim tam çalışıyor.
ugurozturk
Active Level 4
Galaxy J
Usta demek istediğimi anladın mı cihaz da BAE ROM yüklü ben PC'den Türkiye romu kurmak istiyorum odinle çünkü güvenlik yazılımı daha güncel. Bunu yaparsam KNOX artar mı? Artarsa shealth ve samsung pass kullanamam.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy J
Güvenlik güncellemesi yeni geldiyse sıkıntı olabilir.
ugurozturk
Active Level 4
Galaxy J
Telde ki BAE ROMU Ocak 2021 güvenlik güncellemesi
Odinle yüklemek istediğim TÜRK ROMU Nisan 2021 güvenlik güncellemesi
Aykut
Expert Level 5
Galaxy J
Hayir etkilemiyor.
Galaxy J
araştırmanı öneririm bazılarında etkiliyor. benim önceki samsungta etkilemişti ama onda oem kilidi yoktu diye de olabilif
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba ugurozturk,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler.
MOD