cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

J7 prime android 10

(Topic created on: 10-22-2023 05:36 PM)
443 Views
Egows
Active Level 3
Options
Galaxy J

Merhaba ben j7 prime android 10 kurmak istiyorum ama bilgisyar görmüyor telefonu kuramıyorum yardım ederederseniz sevinirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba Egows,

Smart Switch, cihaz içerisindeki verileri yedek alabileceğiniz ve yayınlanan yazılım güncellemesini yükleyebileceğiniz güvenilir, Samsung üretimi bir uygulamadır. Smart Switch uygulamasını bilgisayarınıza indirerek yazılım güncellemesi yapabilirsiniz. Yayınlanan yazılım güncellemeleri, data kablosu ile cihazı bilgisayara bağladığınızda, uygulama ekranına yansımaktadır. Yazılım güncellemelerini yüklemeden önce önlem amaçlı bilgilerinizi yedeklemenizi tavsiye ederiz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Kablo ile bilgisayarınıza bağlanamıyorsanız; Kablonuzun orijinal olduğundan, deforme olmadığından, farklı bir bilgisayarda aynı sorunu yaşamadığınızdan emin olun. Kontrollerinizi gerçekleştirdikten sonra bilgisayarınızın marka üreticisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD ​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
MatraxX
Active Level 4
Galaxy J
Bilgisayarınıza usb driver kurulu olduğundan emin olun ve usb ayıklamayı açın ayrıca cihaza custam rom kurmadan önce cihazı Cash yaplasınız yani içindeki yazılımı komple silmelisiniz
Egows
Active Level 3
Galaxy J
Işte telefonu görmüyor pc bisey yapamıyorum o yüzden
0 Likes
MatraxX
Active Level 4
Galaxy J
Usb açıklamayı açtınızmız
0 Likes
Egows
Active Level 3
Galaxy J
Evet
0 Likes
MatraxX
Active Level 4
Galaxy J
Linkteki yönteme Bi bakın
0 Likes
Egows
Active Level 3
Galaxy J
Link yok
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba Egows,

Smart Switch, cihaz içerisindeki verileri yedek alabileceğiniz ve yayınlanan yazılım güncellemesini yükleyebileceğiniz güvenilir, Samsung üretimi bir uygulamadır. Smart Switch uygulamasını bilgisayarınıza indirerek yazılım güncellemesi yapabilirsiniz. Yayınlanan yazılım güncellemeleri, data kablosu ile cihazı bilgisayara bağladığınızda, uygulama ekranına yansımaktadır. Yazılım güncellemelerini yüklemeden önce önlem amaçlı bilgilerinizi yedeklemenizi tavsiye ederiz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Kablo ile bilgisayarınıza bağlanamıyorsanız; Kablonuzun orijinal olduğundan, deforme olmadığından, farklı bir bilgisayarda aynı sorunu yaşamadığınızdan emin olun. Kontrollerinizi gerçekleştirdikten sonra bilgisayarınızın marka üreticisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD ​

0 Likes