cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

oh be yorucu gün bitti yaa yorucu ve sıkı günden sonra kalan ufak bir anı

(Topic created on: 03-12-2025 09:54 PM)
20 Views
THE_ORDER_S23FE
Expert Level 3
Options
Galaxy Gallery

image
Hani derler ya sabah araçlarınızı çalıştırırken 1dk bekleyin denilir ya işte o 1dk denilen sürede buraya yağ çıkıyor ve yağlama işlemi gerçekleşiyor buradaki kısım ismi kam mili olarak geçmektedir.

image

51 Comments
Galaxy Gallery
200lük tabii pahalı ama performansı daha iyi. Benim de niyetim 200lük olanından almak. 160lık da ideal, işinizi görür, kalitesi iyidir.😊
s24fe
Expert Level 1
Galaxy Gallery
İnşallah ikimize de nasip olur en güzelinden Esprit Alpine paket❤
Galaxy Gallery
İnşallah hocam yoksa dünya malı gelip geçicidir ama insanlarımız tabi ister en iyisi olsun bi dönemler fiat da bile çalıştım onların 1.9 doblo çok sıkıntılı yağ filtresi ta sağ aks ın en dibinde ama clio 4 clio 5 bile sadece yağ karterin hemen dibinde altta çok avantajlı Buda austural in motor arayüzü baya iyi dizayn edilmiş😊😊20250312_161624_1000009291_1741785387.jpg
s24fe
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Motor geliştirme konusunda Renault iyidir.Mercedes bile Renault'dan motor alıyor,Nissan ortak olduğu dönemlerde ortak motorlar kullandı....Motor konusunda Renault hep iyidir
Galaxy Gallery
aynen evet iyidir kullandıkları yağ bile iyi çok iyi hatırlarım fiat da çalıştığım dönemlerde ege 1.3 dizel geliyordu aşırı sıcaktan hararet yapıp su kaynatmıştı tabi o durumda motorun aşağı inip motorun tekrar rektifiye edilmesi gerekiyor uzun iş ama renoda kendi aracım bile çok zorlamama rağmen hararet bile yapmadı 90 derecede stabil fanını açtı😊
Alickk
Active Level 6
Galaxy Gallery
Hayırlı İşler 😊🙏
Galaxy Gallery
teşekkürler 😊
0 Likes
hasanA04s
Active Level 8
Galaxy Gallery
Kolay gelsin ustam 😊
0 Likes