cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 4

(Topic created on: 07-18-2023 10:28 PM)
160 Views
Ramazan-Galaxy-A73
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery
8 Comments
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy Gallery
Bataryası hiç gitmiyor akkılı saatte önerim huawei samsung cihazlarlada uyuşuyor
Galaxy Gallery
Önerdiğiniz modeller varmı peki
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy Gallery
Watch gt2 pro veya watch gt3 ikside yeni degil ama guzel cihazlar yinede internette araştırın ustelik cok saglam cihazlar
Nrllh34
Active Level 6
Galaxy Gallery
Samsung işletim sistemi ile Huawei saatlerin işletim sistemi alakasız şarj süreleri o yüzden farklı özellik olarak samsung çok daha üstün eksikleri varmı evet var ben 5 serisi kullanıyorum memnunum bazı ayarlar ile 2 gün süre alıyorum oda bana yetiyor ofiste telefon ters şarj ile dolduruyorum yani kısaca huawei saatler ile Samsung 4 ve 5 serisi kıyaslamamayacak kadar farklı işletim sistemlerine sahipler deneyimlediğim için çok iyi biliyorum20230718_183100_1000014523_1689694261.jpg
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy Gallery
Huawei 7 gun sarj veriyor rahatlikla üstelik cok daha sağlam telefonla uyusmadada sorun çıkmıyor özellik bakımından tabiki samsunga yetişmez ama aratmazda
0 Likes
Nrllh34
Active Level 6
Galaxy Gallery
Kişiden kişiye göre değişir gt3pro kullandım en önemlisi de sesli cevap veya mesajlara cevap veremiyorsun Bu benim için mesela çok önemli uygulama yükleme olayları Samsung cihazlarda daha da gelişiyor 7 gün şarj süresi vermesi sadece huawei'de değil Bugün aynı süreyi başka birçok marka da veriyor ama hiçbiri dediğim wear os gibi değil
0 Likes
Galaxy Gallery
Şimdi watch 5 ile prosu arasında sadece pil farkı var bu fiyat için sizce gerekli bir sebepmi1689702868560_1689702868536_0.jpg
0 Likes
Nrllh34
Active Level 6
Galaxy Gallery
Olabilir bu konu ona bakarsan Huawei watch GT3 se ile Huawei Watch gt3'ün ve GT3 pro'nun tek farkı düğmedeki tekerleğin çalışıp çalışmaması minimum farklar Bize bunlar saçma gelebilir ama parası olan Pro alır bunun yüzünden cihaz kötü anlamına gelmez Ben de zaten bir **bleep** göremediğim için 5 tercih ettim ve çok memnunum
0 Likes