cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türk ve gürcülerin yüzleri

(Topic created on: 05-08-2024 06:07 PM)
355 Views
gastekf4
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

image

image

Yukarıdaki türklerin atası olan oğuz han aşağıdaki ise bir gürcü insanın yüzü(Artvin bölgesinde ve bu bölgelerde gürcüler fazla ben bile gürcü bir kökenim var)

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
güzel paylaşım ama lütfen Samsung harici paylaşımlar yapmayın
0 Likes
gastekf4
Active Level 4
Galaxy Gallery
E nasıl yani?
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
bu forumda daha çok teknoloji üzerine konular üzerine konuştuğumuz için Forum düzeninin bozulmaması açısından bu tarz paylaşımlar pek fazla kimseye yaptırmıyoruz yanlış anlamayın sizinle alakalı değil
gastekf4
Active Level 4
Galaxy Gallery
He tamam
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery

hayır değilim  derseniz bamlanirsiniz ben kotu bisey yazmıyorum

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
üslubuna dikkat et ben sana kötü bir şey söylemiyorum sen de bana söyleyemezsin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery

ben sana kaybol yazmıyorum  da yazmıyorum ben burada başka arkadaşların da söyledikleri şeyi söylüyorum kalkıp bana burada laf söylüyorsun evet Forum harici konuların paylaşılması buranın kurallarına aykırı arkadaşım tamam yeri gelir ben de paylaşırım beni de uyarırlar o ayrı bir şey ama genelde burada teknoloji konuşuluyor

0 Likes
sivhaba
Active Level 7
Galaxy Gallery
Herhangi bir sorun olursa modlar müdahale eder , senin konun da kaldırılmadığına göre normal forum kullanıcısı olan birinin uyarısını ciddiye almayın. Burada beğeni almayı ve yazdıklarının çözüm seçilmesini kafaya takan kişiler babalarının çiftliğine çevirmeye çalıştıkları için oldu bu hareket. Konuyu açmadan önce DM den konu açıcam , sen bol yorum yaz her yazana ayrı ayrı cevap yaz senin yazılarını çözüm seçicem demedin ya başta , illa ki ona üzülmüştür 😁 Rahat ol , iyi forumlar !