cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Son Dördüne Girerken 30.03.2024 🌖•🔭

(Topic created on: 04-01-2024 10:37 PM)
379 Views
BerkeS24Plus
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery

image
H20mm Lens [Coated Lens] | Focal Length: 900mm | Diam: 60mm | f1,7 | ISO 200

10 Comments
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Çok iyi. Bunun fiyatı nedir acaba?
BerkeS24Plus
Active Level 8
Galaxy Gallery
Çok teşekkürler 😊. Bu Guardian marka, giriş seviyesi bir teleskoptur. Fiyatları yakın zamanda uygundu, ancak sanırım fiyatları biraz artmış, Şuan piyasada Daha iyi ve aynı fiyata ve indirimli olarak sunulan Celestron Powerseekerlar bu teleskoptan daha iyidir. Eğer düşünürseniz başlangıç seviyesi için kesinlikle Celestron Powerseeker öneririm.
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Sağolun hocam bakacağım. 127eq modelinden bahsediyorsunuz değil mi?
BerkeS24Plus
Active Level 8
Galaxy Gallery
Rica ederim ne demek. Dediğiniz model giriş seviyesinde olup biraz daha profesyonel olarak kullanılabilecek ekvatoral bir teleskop türü. Orta seviye de diyebiliriz yani. Benim söylemiş olduğum model 50AZ olan aynalı-mercekli teleskop modeli. Ancak her ikisi de kullanılabilirlerdir. Celestronun kendi sayfasında trendyol,helsiburada, mediamarkt vb. Yerlerde ve özellikle Mediamarktta yılın belli zamanlarında bu teleskoplar yarı fiyatına kadar indirime girebiliyor, mutlaka takip edin derim.
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Çok teşekkür ederim tekrardan. Eskiden bakmıştım da pek anlamadığımdan almamıştım.
BerkeS24Plus
Active Level 8
Galaxy Gallery
Rica ederim ne demek
0 Likes
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy Gallery
Cok guzel fiyatlar ortalama ne kadar
BerkeS24Plus
Active Level 8
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim 😊. Bu Guardian marka, giriş seviyesi bir teleskoptur. Fiyatları yakın zamanda uygundu, ancak sanırım fiyatları biraz artmış, Şuan piyasada Daha iyi ve aynı fiyata ve indirimli olarak sunulan Celestron Powerseekerlar bu teleskoptan daha iyidir. Eğer düşünürseniz başlangıç seviyesi için kesinlikle Celestron Powerseeker öneririm. Fiyatlar giriş/başlangıç seviyesi için ortalama 3.000-10.000 arasında değişkenlik gösterir. Güncel kurla fiyatlar artmış olabilir.
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy Gallery
Denemek merak gidermek icin guzel fiyat bence