cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s23 ultra acil

(Topic created on: 07-14-2024 05:51 PM)
237 Views
Emrah33
Active Level 7
Options
Galaxy Gallery

Merhabalar pubg oynarken telefon sarzda oynadığımda kulaklıktan mikrofondan karşıya ses çok iyi sorun yok fakat sarzdan çektiğim an da karşı tarafa sesim çok az gidiyor sebebi nedir kulaklık (huawei freeclip ve Apple airpods 3. Nesil )resim dikkat amaçlı 

image

12 Comments
emrekgnturan
Active Level 1
Galaxy Gallery
O nasıl oluyor bilmiyorum 3.5 yıldır pubg oynuyorum ama böyle bir sorun duymamıştım
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Gallery
Bende ilk defa böyle birsey ile karşılaştım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Bluetooth parçası şarjda yeterli elektriği alıyorken çıkarınca almıyor olabilir hocam

Kedinin tipe bak 😅
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Gallery
Samsung s23 flip z5 fold 5 Samsung s24 kullandım aynı kulaklıklarla böyle sorun yaşamadım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Bu cihaz bazlı bir sorun hocam. Tespitimin doğru olduğunu savunamam ancak eğer doğruysa cihazınızda Bluetooth'a giden lehimlerde bir problem olabilir
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Gallery
Ama böyle bir sorun olsa telefon la konuşurken de aynı sorunu yaşamam lazım değil mi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Olabilir hocam. Başka bir teorim devam niteliğinde:

Oyun daha çok enerji harcadığı için Bluetooth yeterince enerji alamıyor olabilir
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Gallery
Hic bilmiyorum fikrimde yok fakat öyle bir problem olsa diğer kullandığım samsung modellerde de olur diye düşünüyorum ama
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Hocam teoride bahsettiğim sorun telefonunun Bluetooth aygıtından laynaklı bir sorun. Kulaklık bazlı olsa dediğiniz doğru olabilir