cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ekosistem

(Topic created on: 4 weeks ago)
221 Views
SysTheMore
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery

image

Android sevdiğim için seçimimi samsungdan yana yaptım :) 
18 Comments
Ozan6676
Active Level 6
Galaxy Gallery
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileği ile
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
ichbinH
Active Level 3
Galaxy Gallery
Harikaymış güle güle kullan
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy Gallery
Güzel ekosistem güzel günlerde kullanın hocam. S24 Ultra dan büyüklük olarak memnunmusunuz acaba bende s25 ultra düşünüyorum suan S23 kullanıyorum ancak çok büyük ve günlük hayatta eziyet çektiricek gibi geliyor
0 Likes
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy Gallery
Hayır büyük ekran benim hoşuma gidiyor ama s24 ultra yerine s25 ultra alabilirsiniz işlemci bakımından kat kat daha iyi performansda tabi kalem sizin için önemliyse s24 ultra bakın s25 ultra kalem işlevsiz
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy Gallery
Büyük ekran bende seviyorum ancak cepte tablet gibi oluyor ultra serileri. Şuanki cihazımda kalem yok o yüzden kalem olunca ne derece kullanırım inanın bilmiyorum.
0 Likes
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy Gallery
Cebimde hiç sıkıntı yaşamadım. S24 ultra kenarları sivri bazemen farkında olmadan rahatsızlık veriyor s25 ultra yuvarlak yapmışlar. Ama şunu söyleyim s24 ultra tasarıma benim daha hoşuma gitti premium açısından buna başka benzeyen telefon yok. S25 ultra samsung A serisine cok benziyor iphone telefonlarına bile benzettim ama güzel duruyor. S24 ultra s25 ultra yan yana getirdiğinizde ekranında acayip şekilde **bleep** olduğu anlaşılıyor s24 ultra ekran rengi sarımsı s25 ultra ekranı daha canlı renk tonu var ben sizin yerinizde olsam direk s25 ultra alırım. S24 ultra ufak değişiklik var ekranda işlemcide yapay zekada tasarımda kamera s24 ultra daha renkli cekiyor ONE UI 7 yazılımdan kaynaklı bilmiyorum aynı lensleri kullanıyor ama yan yana fotoraf cektim s25 ultra daha net canlı fotoraf cekti
0 Likes
Artisit34
Active Level 7
Galaxy Gallery
Buds 3 pro dan memnun musunuz kötü yanları ne sizce
0 Likes
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy Gallery
Daha yeni aldım test ediyorum ANC kalitesi cok hoşuma gitti. Bass sesleri güzel sesli komutu var ama bixby Türkçe olmadığı için kullanamıyorsun ona cok moralim bozuldu. Diğer türlü ses bir tık az gibi ama eko ayarlayabiliyorsun yükseltebiliyorsun dolby atmos desteği var demişlerdi bakdım bulamadım
0 Likes