cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung, Gallery Labs (One Ui 6 *Ekleri)

(Topic created on: 12-25-2023 01:58 PM)
1135 Views
DENỊZ
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

image

• Merhabalar Değerli Members Üyeleri. 😊
Bileniniz yada bilmiyeniniz vardır elbette. Yada Önceden paylaşılan paylaşımlarda olabilir. (Görmediysem Beni Bilgilendirebilir, Post'un altına ekleme me yardımcı olabilirsiniz.)

image
*Temsili Görsel 

● Galeri uygulamasında ilk görselde olduğu gibi, "Galeri > Ayarlar > Galeri Hakkında" kısmında sürüm'e sürekli basmanız halinde Gallery Labs Kısmını açabilirsiniz.👇

___

image
*Görülebildiği üzere, Sürekli Sürüm'e tıklarsanız Açabilirsiniz.
___

● Tabikide Bu kısım tamamen İngilizce ve Samsung'un gercektende Android dünyasında sunabildiği Ekstra özelleştirmede zirvede olduğunu gösteriyor. Good Lock'da aynı mantıktadır. 

● Şimdiden Söylemem gerekli özellikle ilk sayfasında Bizi uyaran bir yazı vardır. Nedeni ise Galery Labs'ın geliştirici seçenekleri gibi özellik testi ve deneyim geliştirmek için yapılmasıdır. (Hatalar yada Bozulmalar olabilir. Ben pek karşılaşmadım. Yinede ufak bir uyarı.)

image
*Temsili Görsel

● Kısacası biraz gülünç olacak ama bu modülü açmanızı tavsiye etmem. "Ama Yinede bilgi olarak köşede durması taraftarıyım.

● Bir diğer gelişme ise One Ui 6 -Android 14 ile bu kısma daha fazla özellikler eklenmesidir. One Ui 6.x bu kısımdır.

● Eklediği tüm özellikleri Ayrıca anlatsam fazla uzun bir yazı olacak ama sadece birinden örnek vermem gerekirse ; "Altı çizilmiş ve yuvarlak içine alınmış" Videolar da SeekBar ( Video ileri & Geri sarma, Oynatma çubuğu.) gibi özelleştirme sunuyor.👇

____

image
*Bu Ekran görüntüsü ve Bundan sonrakiler açmakta kararlıysanız. Kesinlikle açmanızı Tavsiye Ettiğim kısımlardır. ☺️

___

image
👍

___

image
👍

___

*İki Post (Yazım) Bir araya Getirilmiştir. Diğeri *Ek Kısmım👇
______

● Bir diğer gördüğüm şey ise, Yazımı attıktan Sonra Maalesef Bunun altına taşınması oldu. Bende daha farklı bir sunum yapmak istedim.

● One Ui 6 ile gelen Bir özellik daha keşfettim Gallery Labs'da.😊 Görselde de gözüktüğü üzere. Bu özellik en çok S23 Ultra yada Diğer Ultra Modelleri kullananlar ve Büyük telefon Kullanan arkadaşlar için işe yarayacak. (İşaretli ve Mavi Tikli kısım.✔️) One Ui 6'da Galeride kozmetikte biraz değişiklikleri oldu Ve bu değişiklikleri geri alma imkanı sunuyor Gallery Labs.👇
___

image
*Mavi Tikli Özellik,👆 Okumaya Devam edebilirsiniz.

___

● Şimdi Bu özelliğin Açık Ve Kapalı halini görselli bir şekilde açıklayacağım.👇
___

image
* KAPALI, 👆 Görüldüğü üzere One Ui 6 ile Biraz Kozmetik Olarak oynanmış Kısım. (İşaretli)
___

image
* AÇIK, 👆 Bu ise Özelliğin açık hali Ve Görüldüğü üzere One Ui 5.1 ile aynı şekle getirilebiliyor.
 ___

● Aslında kısaca özetlemek gerekirse, One Ui 6 ile değiştirilen Bir kısmı 5.1'de ki haline geri getirebiliyorsunuz.👍

● Daha açıklanacak kısımlar var ama uzun bir Post atmaktan taraf değilim. Kendiniz deneyimleyip, Farklı kısımlarını sizin işinize yarayanları kullanabilirsiniz. Sadece göstermek için atılan bir yazıdır.

*Yazım İşinize yaradıysa Beğenebilirsiniz. Yada Beni takip edebilirsiniz.Tabi yer İmlerinede ekleme seçeneğiniz var.

Bir hata gördüyseniz Söyleyebilirsiniz.

Sağlıcakla Kalın😊

- GAŁAXY🔭 -
15 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bu Yazı Dendiği gibi İki adet Yazının birleşimidir. Biraz uzun olmuş olabilir.
J7Pro_User
Active Level 6
Galaxy Gallery
Elinize sağlık
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Teşekkürler 😊
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Ve gönderi gene taşınır 😅
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
😂 Tabi maalesef, Samsung eğleniyor Bizimle, Tekrar öyle birşey olursa yine Uğraşıp tekrar yayınlarım.
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bence gerek yok fazla uğraşmaya Şu an bile 116 görüntüleme Amacına ulaşmıştır bence Takmayın kafanızı buna strese girmeyin Fotoğraf yarışması açtı bir arkadaşımız Ona katılabilirsiniz 😊 https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Gallery/Samsung-Members-Fotoğraf-Yarışması/td-p/15192220?...
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Tabi, Doğru Diyorsunuz, sadece fazla etkileşim olmadı ondan dolayı zaten sonunda açıklama yapmıştım İşinize yararsa Yer imlerine ekleyebilirsiniz. tabi Taşınmadı zaten Yazı 😅
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Modların insafına geldik 😅 Teşekkür ederim sen de sağlıcakla kal 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
😄 Doğru Öyle diyebiliriz Cidden.